Sta eens even stil en voel je Voorouderveld.
Hoe zou het zijn om je waarlijk met hun steun en liefde te verbinden?


In deze tweedaagse klappen we als het ware je voorouderlijk veld open. Jouw zielenpad en jouw voorouderlijk veld vallen op de meest briljante manier in elkaar, zoals alles in de natuur zo wonderlijk en op een niet te begrijpen manier briljant in elkaar valt. Dat wat er wel was en dat wat er niet was.

In dit weekend ga je contact maken met de steun en kwaliteiten van je voorouders. Soms dichtbij, maar vaak ook verder weg in de lijn. Het is een ware zegen en heel krachtig (ook voor je werk) om je onderdeel te weten van dit grotere veld en om dit veld werkelijk te voelen als ondersteunend en bekrachtigend op jouw zielenpad.

Misschien kom je uit in het multidimensionale veld met magiërs, elfen, draken of het oude volk. Misschien beland je zelfs in de kosmische velden. En zeker weten openen we de kwaliteiten van oerstammen en de wijsheid die is opgedaan in de levens die jou voor zijn gegaan. Het is allemaal in jou en het is tijd dat we het weer in gaan zetten in ons leven.
We werken altijd vanuit jouw eigen zielsverlangen en dus zal er precies zichtbaar worden wat klopt. En tegelijkertijd leer je hoe je je hier zelf vaker voor kan openen en hoe je deze steun en liefde kunt inzetten in je leven.

Velen van ons zijn de zwarte schapen, de karmadragers, degenen die oude verstrikkingen dragen in zichzelf, die dingen tegenkomen in je leven waardoor dat je naar achteren, naar binnen gaat kijken om het vrij te maken, ruimte te scheppen in je lichaam, in je systeem zodat je DNA zich kan openen voor meer licht, meer liefde, dat er minder strijd in je is waar jouw levenskracht voor gebruikt wordt, meer stroming en minder vastzetten, minder weerstand. Daardoor kunnen we ook wel eens vergeten dat er ook heel veel moois op te halen valt in ons voorouderlijk veld. In deze tweedaagse is dit onze focus.

We gaan spelen, ontdekken, kwaliteiten ophalen en genieten. De focus ligt niet op de voorouders waaraan we nog vastzitten. Deze dagen ligt de focus op de voorouders die wanneer wij hen ontmoeten, cadeaus voor ons hebben, een poosje met ons mee willen lopen met hun wijsheid en ervaringen en degenen die er zijn om ons te begeleiden, te gidsen. En tegelijkertijd kan het zomaar zijn dat het ene het andere niet uitsluit.

In ceremonie, meditatie, opstellingen, creatieve opdrachten en lichaamswerk maken we met hen contact. Je gaat ondersteund de deur uit, want je hoeft het echt niet alleen te doen, juist nu niet, nu we alle liefde, wijsheid en ervaringen kunnen gebruiken die ons kunnen helpen.

Laat jezelf opnieuw geboren worden in deze nieuwe tijd met de steun van je voorouders.

Wat levert het je op?

 

* Een diepere verbinding met jouw steunende voorouderlijk veld.
* Contact met prachtige kwaliteiten, steun, liefde en kracht die voor jou beschikbaar zijn.
* Initiaties, leringen en ervaringen in Zelfliefde, Manifestatie, Magie en Ik- Kracht.
* Een dieper weten van jouw zielenpad en hoe diep dit verankerd is in het grote geheel.
* De magie in jou wordt weer echt aangezet.
* Er kunnen grote shifts plaatsvinden, precies daar waar jij het nodig hebt.

 

Voor wie?

Deze dag is voor een ieder die zich dieper wil verbinden met zijn of haar voorouderlijk veld.
Je hebt al enig bewustzijnswerk gedaan en hebt enige ervaring met systemisch werk/opstellingen.

 

Waar en Wanneer:
Wanneer: Zaterdag 24 en zondag 25 september 2022
Tijd: 10.00 - 17.00 uur en 10.00 - 16.00 uur
Waar: Cocoonclub Apeldoorn

 

Jouw Investering:
De investering voor deze tweedaagse is € 244,- incl. BTW.

Deze prijs is inclusief btw. Wil je een factuur op naam van je bedrijf, dan is de prijs excl. BTW.

Voor thee, fruit en lekkers wordt gezorgd. Je lunch neem je zelf mee.

Er is plek voor maximaal 8 deelnemers.

Voel jij een JA? Wil jij er bij zijn?

Meld je dan aan. Stuur een mail naar info@wendytacoma.nl.
Heb je vragen? Dan kun je mij natuurlijk ook altijd mailen of bellen.