Je gedragen voelen in de Liefde


In het begin van de energetische Lente word je uitgenodigd om in de zachtheid van de Grote Moeder te zakken. Het prachtige veld waarin jij je helemaal gedragen en geliefd weet. Deze Grote Moeder is er in ieder van ons en in dit programma gaan we dieper met haar verbinden en ontdekken hoe zij ons kan ondersteunen in deze bijzondere tijd en dit bijzondere jaar.
Zo start je 2022 met Liefde.

 

Liefdevolle Bedding

Jezelf aanspreken in de kwaliteit van onvoorwaardelijke liefde, bedding, tederheid, zachtheid en volledige ondersteuning van wie jij bent. Door oude structuren heen naar jouw eigen wezen.
Leren te Blijven bij alles wat er omhoog komt en leren steun te vragen, het niet meer allemaal alleen te hoeven doen. Want er is zo immens veel steun, ook voor jou.

Zij die er is om al je gekwetste en angstige innerlijke kindjes echt op te vangen, zij die blijft.
Zij die jouw magische innerlijke kind ziet, erkent en ondersteunt in wie je werkelijk bent, jouw unieke magie. Zij ziet je voor wie je echt bent, jouw unieke frequentie. En zij die er ook is voor de volwassen delen in jou die nieuw zijn, net aankomen op aarde en nog wortels zoeken of na eeuwen hun hoofd boven de grond steken.

Deze Grote Moeder, zij is een zegen in je leven. De basis van Zelfliefde. Zij duldt geen bullshit en is volledig aanwezig, ook de mannelijke kwaliteiten zijn in haar verenigd. En ze is een prachtige ingang naar het Grote Veld van steun wat er altijd voor ons is. Met haar gaan we 4 weken op pad in deze volledig vernieuwde versie van dit programma.

Bedding, waarlijke bedding, afgestemd op jouw unieke trilling is wat we in meer of mindere mate gemist hebben in onze jeugd. En ja, daarbij hoort 'afgestemd op jouw unieke trilling'.
En omdat we alleen kennen wat we als kind geleerd hebben, gaan we vaak intern net zo met onszelf om als onze ouders dat deden, zonder dat we daar erg in hebben. Dus we stoppen bijvoorbeeld onze wijsheid nog steeds onder tafel, of je gaat het liefst bij je emoties weg, of jouw sensuele levensstroom, die mag er niet zijn.

In deze tijd worden ook nog eens heel makkelijk nog oudere patronen en trauma’s getriggerd; opsluiting, uitsluiting, ziekte, schuld, dood, machteloosheid.
Het kan een hele kluif zijn om hier mee om te gaan. Ook al weet je ergens misschien wel dat er precies dat wordt geraakt wat jij nodig hebt om echt werkelijk vrij te worden, van binnenuit. Om hier niet alleen ‘mee te dealen’, maar het ook werkelijk een weg naar innerlijke vrijheid te laten zijn, heb je bedding in jezelf nodig. Naast bewustzijn.

In dit programma gaan we diep verbinden met de krachtige energie van de Grote Moeder zodat deze dieper en groter in ons haar plek in kan nemen, we haar magie en liefde gaan ervaren. Zij is er altijd, met onvoorwaardelijke Liefde en grootse kracht. In haar schoot kan je schuilen en uithuilen, uit-trillen en je zenuwstelsel weer tot rust laten komen. Want dat is namelijk wat de geraakte kleine kindjes in jou nodig hebben, om de schat die zij in zich dragen aan jou te kunnen laten zien. Een veilige basis vol liefde. Met haar dieper in jou verankerd, wordt je een grootse Moeder voor je eigen innerlijke kindjes en dat is een superkracht en precies die Liefdeskracht die grond geeft aan de Nieuwe Aarde!
Het is één van de grootste daden van Zelfliefde die je jezelf kunt gunnen. Die ook meteen doorwerkt naar je omgeving, je gezin en je werk. Want oh wat is deze Liefde fijn en transformerend.

In de avonden werken we met rituelen, meditatiereizen, opstellingen en initiaties, gecombineerd met het werken met krachtbronnen, teachings, sharing en zacht lichaamswerk. En bovenal zijn we samen in de cirkel, in het Veld. Tussendoor ontvang je opdrachten voor je eigen onderzoek.
Het is belangrijk dat je ruimte neemt en hebt om deze opdrachten ook te kunnen doen. (Minimaal 1 uur per week)

 

Wat levert het je op?


Je vrouwelijke Liefdesbasis breidt zich uit en wordt vrijer en groter, liefdevoller en zachter, krachtiger en met grotere vreugde.

- Je bekrachtigt de Grote Moeder energie in jou en weet deze in te zetten.
- Je leert diepe bedding en heling ontvangen uit dit Grote Veld.
- Je wordt Moeder van je eigen Innerlijke Kindjes en leert dit inzetten in je leven.
- Je komt vrijer te staan in je verbinding naar je eigen moeder waardoor dat je nog vrijer je eigen leven kunt leven.
- Je leert beter aanwezig blijven in situaties waarin je geraakt of getriggerd wordt.
- Je leert meer over wat jouw specifieke gestel nodig heeft en kunt dit in je leven creëren.
- Je kan meer ruimte ervaren voor jouw innerlijke vrouw en jouw persoonlijke vrouwelijkheid en dit geldt voor iedereen, los van sekse.
- Je kan de wijsheid en liefde ervaren die werkelijk in je emoties schuilhouden.
- Je kan een diepere verbinding met de kern van het Leven ervaren.
- Je kan ervaren dat het echt veilig is om hier te landen in je lichaam.

Voor wie is dit programma?

* Je wilt het nieuwe jaar goed beginnen in een Veld van Ware Liefde.
* Je wordt geraakt in kindstukken en wil daar met meer zachtheid, liefde en onderscheidingsvermogen mee om leren gaan.
* Je voelt dat je loyaliteit naar je eigen moeder je nog tegenhoudt in je leven.
* Je wilt meer van je Ware Wezen leven in vrijheid.
* En voor iedereen die dieper wil verbinden met deze prachtige zachte kracht.

Herken je je in meerdere van deze punten? Dan is dit programma voor jou.

 

Hoe ziet het programma eruit:

* Een programma van 4 weken.
* Drie ZOOM calls waarin ik je begeleid in het veld met meditaties, lichaamswerk, oefeningen, opstellingen en initiatie.
* Elke week korte opdrachten om je eigen onderzoek te doen.
* Begeleiding op maat tussen de zoomcalls via mail.
* Je ontvangt na elke ZOOM call de meditaties als geluidsbestand, zodat je deze vaker kunt doen.

We werken in een kleine groep van maximaal 8 deelnemers.

 

Jouw Investering:
De investering voor dit programma is € 150,- incl. BTW.
Geef je je op voor 1 februari a.s. dan ontvang je een vroegboekkorting van € 10,- en is jouw investering € 140,-.

Deze prijs is inclusief btw. Wil je een factuur op naam van je bedrijf, dan is de prijs excl. BTW.

Data en tijdstip: De ZOOM bijeenkomsten zijn op woensdagavond van 19.30 uur tot 21.30 uur.
9 februari 2022
23 februari 2022
2 maart 2022

Voel jij een JA? Wil jij er bij zijn?

Meld je dan aan. Stuur een mail naar info@wendytacoma.nl.
Heb je vragen? Dan kun je mij natuurlijk ook altijd mailen of bellen.


Wat zeggen vorige deelnemers van dit programma?

Het programma De grote moeder in mij, heeft mij herinnert aan de liefde voor mezelf. In korte tijd voelde ik mij zo gedragen en gesteund in de groep en ook weer in mezelf. Het is zo bijzonder om dat in een paar keer met een prachtige groep vrouwen te ervaren en direct al een verbinding te voelen. En nog! Door de visualisaties, meditaties, liefdevolle begeleiding van Wendy en ‘simpele’ opdrachten die ik elk moment weer kan oproepen is de ondersteuning naar mezelf er.

Grote verwondering hoeveel liefde wij vrouwen kunnen bundelen en vermenigvuldigen.
Tijdens de training van de Grote Moeder zat ik in een rouwproces. De verbinding met de Grote Moeder kunnen leggen heb ik ervaren en ervaar ik nu nog steeds als enorm waardevol en steunend. De groep voelde heel rijk, prachtige en krachtige vrouwen in alle kwetsbaarheid delend. Als een dragend weefsel samen in verbinding. En hoe fijn ook om daar nu, weken nadien, alsnog op diezelfde energie af te kunnen stemmen. Zo voelbaar.
Dankjewel Wendy voor de helende en verrijkende reis! Het verbinden met de Grote Moeder is iets wat ik iedere vrouw gun.


Dankjewel lieve Wendy voor de bedding die ik heb ervaren in deze cursus. Voor mij was het cruciaal om er bij te blijven, de pijn niet te verdoezelen of te troosten....alleen maar aan kijken en aanvaarden....en dat geeft me dus de bedding...dankjewel en dank aan de vrouwen voor de bedding om te kunnen delen in deze groep.

Het was zo fijn om in een groep vrouwen, en ook online voel je dat heel goed, op zoek te gaan naar wat de grote moeder voor jou kan betekenen. Ze laat zich in veel verschillende gedaantes zien, stromend, troostrijk, verwarmend, verzachtend of als een vitale vrouw in een oud autootje met een stofbril op.. maar altijd jou opnieuw verbindend met het grote geheel en met wat je nodig hebt in je leven. In Wendy heeft de Grote moeder een fijne representant; altijd verwelkomend wat er is en met veel antenne voor wat helpend kan zijn voor de deelnemers en voor het grote veld. En vooral met veel plezier in wat ze doet!

Ik ben dankbaar dat ik heb deelgenomen aan deze waardevolle online training . Zo mooi hoe diep transformerend het is. De grote moeder is nog zo voelbaar om me heen en dat is helend. Echt een aanrader!

Vraag en Antwoord

Moet ik er elke ZOOM sessie live bij zijn?
Nee, dat hoeft niet. Wanneer je een keer niet kunt, kun je de ZOOM sessie nakijken via de replay én je ontvangt alle meditaties ook als geluidsbestand die je kunt downloaden, zodat je deze ook vaker kunt doen.

Ik wil graag één of meer individuele sessies bijboeken. Hoe doe ik dat?
Een individuele sessie kun je bijboeken gedurende het programma en natuurlijk ook nog daarna. Je boekt dit door te mailen naar info@wendytacoma.nl.

Ik kan niet op de data die vermeld staan. Kan ik toch meedoen?
Ja, dat kan. Je kunt je bij mij aanmelden als je toch mee wilt doen. We stemmen dan samen af en je ontvangt de replays zodat je op je eigen moment de ZOOM sessies kan volgen. Op deze manier kun je helemaal je eigen tijd kiezen.