Een volle dag in het drakenveld
vol teachings, healing en bekrachtiging vanuit het drakenbewustzijn


Kom en kus, dans, adem je innerlijke drakenkracht vrij.
Stap dieper in jouw verbinding met het drakenbewustzijn en open je drakenkracht verder.

Zoals je misschien al weet helpen de draken je op jouw weg om je essentie op aarde te leven, hier in dit aardse lichaam, om te openen voor al dat we nog meer zijn. Juist in deze tijd van transformatie begeleiden de draken je naar jouw plek, naar jouw ware kracht en naar manifesteren en scheppen vanuit Liefdeskracht.

De afgelopen jaren is er een enorm krachtig veld opgebouwd, een veld van waarheid, liefde, ware kracht en soevereiniteit. In de live dag in augustus is een nieuwe gouden grondtoon bestendigd, een Gouden Veld waarin polariteiten samen werken en de nieuwe wereld verder gebouwd wordt. In dit krachtige Gouden Veld zijn we deze dag om verder te openen en precies te ontvangen wat er voor ons klaar ligt.

 

In je Kracht

Zoals jij weet, ligt er in deze bijzondere tijd een uitnodiging van de draken om onze ware krachten weer te herinneren, ons te openen voor alles dat we zijn. Je bent niet voor niets nu hier. In jou worden steeds weer codes geactiveerd met jouw ware wijsheid en zoveel liefde die echt weer geleefd wil worden. Wijsheid over de natuur, over verbonden leven, over het ware yin & yang dat zijn plek weer vindt in onze wereld, natuurwezens, galactische kennis, krachtplaatsen, manifestatiekracht, onderwijs, samenleven op een nieuwe manier, noem het maar op, het is allemaal in ons aanwezig en het is de tijd om dit te ontsluiten en te manifesteren, in Liefde.

Mijn rol is om de draken en hun magie bij jou te brengen en hun wijsheid te delen zodat jij je eigen drakenkracht verder kunt ontsluiten én om de wijsheid en codes van het Gouden Drakencollectief te ontsluiten en over te dragen.

Ik ben tot in mijn diepste cellen drakenvrouw en dat betekent dat je op deze dag als vanzelf de transmissies tot je krijgt die vanuit het drakenbewustzijn voor jou klaarliggen. Dat gebeurt door mij heen, daar hoeven we beiden niets voor te doen, behalve te verbinden in de cirkel.

We zijn deze dag in een drakencirkel en drakenmensen kennen elkaar op een diepe laag, zo blijkt elke keer weer. Het kan echt voelen als thuiskomen en alleen dat al kan enorm veel doen. Ik zie dat de shifts die plaatsvinden echt diepgaand blijvend zijn.
Op deze dag vormen we een cirkel waarin we met dié draken werken die in het veld naar voren komen, afgestemd op de groep en dat wat er in het grote geheel en in onze levens aan de orde is. Op deze dag ontvang je het beste van de draken en natuurlijk ook het beste van mij. We maken gebruik van trancereizen en geleide meditaties, healing & reading, sharing, rituelen en wat zich nog meer aandient, zoals je van mij gewend bent.
De draken en ik nemen je heel graag mee naar de nieuwe mogelijkheden die voor jou klaar liggen in deze nieuwe tijd.

De Gouden Zonnedraak laat zich sterk zien voor deze dag.
Deze Zonnedraak brengt ons in de diepte bij onze Essentie en bij dat wat we te delen hebben met de wereld vanuit die Essentie. Dit is iets wat steeds weer dieper en verder groeit, met dat jij ook verder groeit.
Met een diepe verbinding met deze gouden draak, verdiept ook dit diepe weten zich in jou, het vertrouwen in het Leven zelf. Zodat je met meer ontspanning en zelfvertrouwen in de wereld staat. Je plek echt nemen wordt makkelijker en vreugdevoller, zodat onderweg genieten ook zoveel meer ruimte krijgt.

En daarnaast is deze Gouden Zonnedraak met zijn zonnevuur-kracht enorm goed in pure alchemie, in het omzetten van zware en lage energieën in lichtere frequenties. Ik neem je hierin mee, zodat je dit in je leven ook in kan zetten. En oh hoe fijn is dat!

 

Wat levert het je op?


* Een heerlijke dag in verbinding met mede drakenhoeders, drakenrijders en drakenmensen.
* Jouw drakenverbinding krijgt een boost en je ontvangt nieuwe wijsheid, liefde en manieren om met de draken te werken.
* Initiaties, leringen en ervaringen in Zelfliefde, Manifestatie, Magie en Ik- Kracht.
* We werken in de diepte met de draken die zich aandienen, deze activaties neem je mee naar huis en kun je vanaf dan inzetten in je leven.
* Je versterkt de verbinding met jouw krachtdraak, of misschien ontvang je een nieuwe krachtdraak.
* De magie in jou wordt weer echt aangezet. * Er kunnen grote shifts plaatsvinden, precies daar waar jij het nodig hebt.

Voor wie?

Deze dag is voor een ieder die gegrepen is door de draken.
Zijn de draken helemaal nieuw voor je en voel je toch een JA? Stuur mij dan een mail, dan gaan we in overleg of deze dag klopt voor jou.

 

Waar en Wanneer:
Wanneer: Zaterdag 23 oktober 2021
Tijd: 10.00 - 17.30 uur
Waar: Cocoonclub Apeldoorn

Jouw Investering:
De investering voor deze dag is € 122,- incl. BTW.
Deze prijs is inclusief btw. Wil je een factuur op naam van je bedrijf, dan is de prijs excl. BTW.

Voor thee, fruit en lekkers wordt gezorgd. Je lunch neem je zelf mee.

Er is plek voor maximaal 6 deelnemers.

Voel jij een JA? Wil jij er bij zijn?

Meld je dan aan. Stuur een mail naar info@wendytacoma.nl.
Heb je vragen? Dan kun je mij natuurlijk ook altijd mailen of bellen.

Wat zeggen vorige deelnemers van eerdere drakenprogramma's?

* Zonder eerdere ervaringen in een drakenjaar gestapt. Intuitief omdat ik voelde dat er meer voor mij uit dit leven te halen was. Om inzicht te krijgen in mijzelf en contact te maken met mijn innerlijke. De reis met draken was een reis die voor mij alles heeft veranderd. Een nieuw perspectief van waaruit ik leef. Liefdevol, eerlijk en veilig begeleid door Wendy.

* Ik ben zo dankbaar. Prachtige meditaties en belevenissen. Ik merk het in het dagelijks leven, ik wandel op een andere manier, ik voel sterk de aarde, het universum, de bezieling, dat vind ik heel fijn.
* Ik voel me groots en ruim in mijn lijf, ontspanning, er is ruimte voor mijn grootsheid, om dit te leven, samen met mijn draak.
* Grootsheid in eenheid, zoveel lagen zijn erbij gekomen, alles komt nu bij elkaar.
* Je stem is magisch, als je begint te praten ben ik er al.
* Ik geniet zo van de magie en ik mijn creativiteit gaat zo stromen tijdens deze cursus.
* Ik voel en zie nieuw licht en enorme helderheid, er kan echt iets nieuws beginnen.
* Het klopt zo in mijn proces wat er deze weken gebeurd is. Ik voel eagerness naar hoe het verder gaat in mijn leven.
* Dank voor de wonderschone meditaties.
* Wat een leuke opdrachten.
* Ik heb erg genoten van je begeleiding.
* Goed georganiseerd en hele fijne training.
* Ik word er vrolijk en creatief van. Ik heb nog nooit zo geschilderd.
* Ik voel zo’n onvoorwaardelijke liefde.
* Nogmaals enorme dank voor jouw begeleiding en de prachtige reis die ik heb mogen maken.