Nooit lag het veld zo klaar om de mannelijke oerkracht door te laten stromen door vaderlijnen, door het mannelijke in jou.
Het is je geboorterecht.


Juist nu hebben we dit mannelijke nodig, om te begrenzen, om alles wat niet klopt te doorklieven met het zwaard van de waarheid, om te gaan staan voor wat jij voelt dat klopt, om te durven te gaan staan ook al word je neergesabeld, om te blijven voelen wat jouw waarheid is en daar een veilige ruimte voor te creëren.

 

Jij, je Vader en je Vaderlijn.

Het is tijd dat ook in het mannelijke veld de oude patronen doorbroken mogen worden. Om de Liefde, de Kracht en de Kwetsbaarheid weer te laten stromen. Het is tijd dat ook de pijn, het verdriet, de angst en de razernij van het mannelijke gevoeld en daarmee vrijgemaakt kan worden. Als we het anders willen doen, hebben we eerst te zien wat we onder de oppervlakte nog steeds met ons meedragen. Dit drieluik is voor iedereen die voelt dat het daar tijd voor is.
In dit drieluik werken we in het mannelijke veld, gedragen door vele voorvaders. Dit veld is groots aanwezig als diepe kracht en bedding waarin je in verbinding komt met je Voorvaderen. Je wordt uitgenodigd om met zachte ogen te kijken naar je Vaderlijn, je relatie met je Vader en Jezelf.

Al anderhalf jaar geef ik een Drieluik over Je Innerlijke Man, Je Vader en Je Vaderlijn voor vrouwen. Regelmatig kreeg ik de vraag of ik dit drieluik ook voor mannen geef. Nu na 1,5 jaar voel ik daar een JA op. En bijzonder genoeg werd vrij snel helder dat het zelfs een gemengde groep mag worden, waar vrouwen en mannen samen helen in dit mannelijke veld. Het mannelijke is namelijk in ons allemaal aanwezig.
Gesteund door mijn eigen Voorvaderen en Voormoeders, met mijn eigen Innerlijke Vader & Moeder in mij en mijn Innerlijke Man die zijn plek weer heeft ingenomen, voel dit nu helemaal kloppend.

Wat is dit drieluik?
Al eeuwen hebben we geleefd in een situatie met veelal afwezige vaders, of dit nu letterlijk afwezig was door veel werken of niet meer aanwezig zijn in het leven van hun kind, of emotioneel afwezig omdat de mannen voor ons geleerd hebben om niet emotioneel te zijn.
Heb jij je vader wel eens zien huilen? Werd er bij jou thuis gepraat over emoties? Was jouw vader aanwezig?
Ken je je vader, je voorvaderen en hun levensverhaal, hun pijn en verdriet, maar ook hun kwaliteiten en kracht?
In dit drieluik ga je de verbinding (weer) maken.

Dit drieluik is vooral een helende reis. Emoties, trauma, pijn, alles wat er niet mocht zijn, wat weggestopt is, wordt systemisch gezien doorgegeven door de generaties heen. Het bijzondere daarbij is dat wij ze, generaties later, alsnog kunnen zien en voelen en daarmee heling kunnen brengen. Tot wel 7 generaties terug en 7 generaties na ons.
Wat draag jij, misschien zonder het te weten?

Wil jij de patronen in jouw vaderlijn beter leren kennen en ook helen, ben je bereid om met open ogen te zien en met compassie te ademen in dat wat zich wil laten zien? Wil jij het misschien anders doen voor jouw zoons of dochters? Of misschien juist voor jezelf, omdat je merkt dat jij het echt anders wilt. Dan ben je helemaal welkom bij dit drieluik. Maar ook wanneer je juist dát wilt bekrachtigen wat je hebt meegekregen van je vader en je de steun van je voorvaderen wilt voelen in jouw leven en jouw keuzes. Ook dan ben je welkom.

Elke avond heeft een thema waarop we werken;
Jij en je vaderlijn.
Jij en je vader.
Jij en je innerlijke man.

Dit drieluik is geïnspireerd op de opstellingendagen Opschonen van je Vaderlijn. In deze avonden werken we met opstellingen en meditatiereizen, gecombineerd met rituelen en sharing. Een krachtige manier om onze verbinding met onze voorvaderen te verdiepen en bekrachtigen en heling te brengen daar waar het nodig is.

Tussendoor ontvang je opdrachten. Het is belangrijk dat je ruimte neemt en hebt om deze opdrachten ook te kunnen doen. (Minimaal 1 uur per week) Deze opdrachten kun je alleen doen met mijn begeleiding waar je die nodig hebt. Het kan ook fijn zijn om dit samen met een andere deelnemer uit de groep op te pakken. Beide is mogelijk.

 

Wat kan het je opleveren?

- Helderheid en heling op jouw relatie met je vader en de effecten die dat heeft in je leven.
- Helderheid en heling in je vaderlijn op de thema’s die spelen.
- Heling op je Innerlijk Kind
- Je plek innemen als Zoon van je Vader of Dochter van je Vader.
- Bekrachtigen van je Innerlijke Vader.
- Steun en kracht ontvangen uit je Vaderlijn en van je Voorvaderen.
- Helderheid op wat het ware mannelijke is en wat niet en integratie in jezelf.
- Je voelt je krachtiger en vrijer in je dagelijks leven om jouw waarheid te leven en spreken.
- Je innerlijke man en vrouw nemen hun ware plek weer in.
- Je manifestatiekracht vergroot.

Inmiddels is gebleken uit de drieluiken die we met de vrouwen hebben doorgemaakt, dat het ware mannelijke klaar staat om gezien en gevoeld te worden, dat het veld enorm krachtig en magisch is en het echt tijd is voor heling en verandering.
Dit drieluik is een bijzondere opening naar de kracht die in jou ligt te wachten om zijn ware plek in te nemen.

 

Hoe ziet het programma eruit:

* Drie avonden een ZOOM call met meditaties en systemische oefeningen, rituelen en sharing, werkend in het veld.
* Elke week korte opdrachten en oefeningen die je vaderlijn openen en helen, je helpen je plek in te nemen en je verbinding met je eigen kracht vergroten.
* Mijn begeleiding tijdens de ZOOM calls en daarbuiten via mail.
* Je ontvangt na elke ZOOM call een replay en de meditaties tevens los als geluidsbestand, zodat je deze vaker kunt doen.

Er is deze ronde plek voor maximaal 8 deelnemers, 4 mannen en 4 vrouwen.

 

Jouw Investering:
De investering voor dit drieluik is € 145,-.

Geef je je op vóór 1 september a.s. dan ontvang je een vroegboekkorting van €15,-.
Deze prijs is inclusief btw. Wil je een factuur op naam van je bedrijf, dan is de prijs excl. BTW.

Data en tijdstip:
De ZOOM bijeenkomsten zijn in dit drieluik wekelijks: 14 september, 28 september en 12 oktober 2021 van 19.45 tot maximaal 21.45 uur.

Voel jij een JA? Wil jij er bij zijn?

Meld je dan aan. Stuur een mail naar info@wendytacoma.nl.
Heb je vragen? Dan kun je mij natuurlijk ook altijd mailen of bellen.

Vraag en Antwoord

Moet ik er elke ZOOM sessie live bij zijn?
Nee, dat hoeft niet. De ervaring leert dat je ook met de replays een volwaardige training ontvangt. Sommige deelnemers vinden dit zelfs fijner. Je dient je wel tijdig af te melden wanneer je er een ZOOM sessie niet bij bent. Wil je de hele training via de replays volgen, geef dit dan aan in je aanmelding.

Hoeveel tijd ben ik kwijt met dit drieluik?
Het is belangrijk dat je ruimte neemt en hebt om de opdrachten te kunnen doen. Dit kost je gemiddeld een uur per week. Je hebt natuurlijk altijd de keuze om er meer tijd in te steken. De ervaring leert dat je het thema de gehele periode met je meeneemt in je dagelijkse bezigheden.

Ik wil graag een integratiesessie bijboeken. Hoe doe ik dat?
Een integratiesessie kun je bijboeken bij je aanmelding of gedurende de training. Je boekt dit door te mailen naar info@wendytacoma.nl. De integratiesessies worden gepland tot 3 weken na de training.
Ook na de training ben je natuurlijk welkom om een sessie te boeken. Je betaalt dan de reguliere prijs.

Ik kan niet op de data die vermeld staan. Kan ik toch meedoen?
Ja, dat kan. Je kunt je bij mij opgeven om mee te doen op een andere datum. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen maak ik een nieuwe groep. Ook is er de mogelijkheid om het drieluik te volgen via de replays. Doordat je wel met mij in contact blijft via de mail, kun je ook op deze manier de training goed volgen. Op deze manier kun je helemaal je eigen tijd kiezen.


Ervaringen van deelnemers die het drieluik voor vrouwen hebben gedaan:

Ik heb bij Wendy de vaderdrieluik gevolgd. Wat Wendy doet met haar begeleiding, oefeningen en meditaties is je vertrouwd maken met het Vader archetype, ook als er in je eigen lijn geen of weinig bedding is geweest vanuit de vaderkant. Dit was voor mij heel helend. Wendy nodigt je uit Bewustzijn te brengen naar wat is en naar wat geheeld mag worden. Doordat ik dit werk kon doen, heb ik iets geheeld in de Vaderlijn die nu veel en veel zachter aanvoelt en waardoor diepe gevoelens van iets gemist te hebben naar de achtergrond zijn gegaan. ~ Erica

In de drieluik over de vaderlijn bij Wendy ben ik erachter gekomen dat er een soort van kink in de lijn zit waardoor de mannelijke energie niet goed kan stromen. Inzicht hierin helpt mij om uit te vinden hoe dit geheeld kan worden. Het verklaart ook waarom bepaalde dingen in mijn leven niet stromen. Wendy doet dit alles online, maar op een manier die heel prettig is. Ze is heel secuur en puur in wat ze zegt. Het werken met opstellingen online was voor mij een openbaring; geen idee dat het zo ook werkte. Heel bijzonder om iemand aan de andere kant van het land mijn overopa te zien representeren, terwijl mijn eigen lijf ook reageerde op wat er gebeurde; heel bijzonder. Voor mij was dit een reis die veel inzicht heeft gebracht waarmee ik verder kan. Ik snap waar de kink zit. En daar is door de prachtige interventies al verschuiving in gekomen. De heling is ingezet en mag zich verder ontvouwen. Wendy is een fijne begeleidster op deze reis. Ze luistert, voelt in, en is heel eerlijk. Ik heb er van genoten en raad iedereen die hier meer inzicht in wil aan om zich in te schrijven!

Hoe mooi om het mannelijke deel in mij zo te mogen voelen en voeden. Wendy super bedankt. Heel erg knap hoe je intuned op het veld van alle individuele deelnemers en de groep als geheel. Ik vond het heel bijzonder om hierbij te zijn.

Wendy schreef een tijdje geleden over het drieluik over de mannenlijn. Ik voelde meteen: ja, dit is belangrijk! En daarmee was het proces al begonnen... Snel werd duidelijk dat dit voor mij beter in een individuele sessie past dan in een groep. Dus niet veel later hadden we een zoom-afspraak. In de bedding van onvoorwaardelijke liefde die Wendy creeert, mag en durft alles wat verborgen was, gezien worden. Stap voor stap kwam er orde in de grote verwarringen. Alles doorvoelend en in het licht, waardoor de levensstroom en liefde weer verbonden werden. Ruimte en ontspanning, waar verharding en onwetendheid was. Gedragen in het veilige veld van onvoorwaardelijke liefde, met de heldere begeleiding van Wendy, kon verbinding, het thema waar ik al zo lang mee worstelde, hersteld worden. Uiteindelijk hebben we 3 sessies gewerkt. En wat voelt het anders nu. Ik kan eindelijk meer en meer landen in mijn lichaam. Ik voel een enorme steun nu van de mannen achter mij. Lichtheid, kracht, helderheid en vorm beginnen in mijn leven plek te krijgen. Mijn benen worden letterlijk sterker, om stevig op mijn eigen benen te staan. Het voelt echt als een hele nieuwe fase. Dankdankdank.~ Marjan

Ik heb Wendy leren kennen als een warme, inspirerende vrouw. Ik voelde mij meteen bij haar op mijn gemak en ik voelde mij gezien. Afgestemd op wat de groep nodig heeft leidt en begeleidt ze de groepen op een liefde- en respectvolle manier. De oefeningen werken, zelfs online, wonderbaarlijk diep. Prachtig hoe ze zich kan afstemmen, voelt wat nodig is en daarnaar handelt. Voelt heel zuiver. Er heeft bij mij in het drieluik en bij de Deep Dive het een en ander mogen gebeuren. Mijn band met mn mijn vader veranderde tijdens het drieluik wonderwel. Op energetisch niveau worden en zijn er dingen geheeld. Heel bijzonder. Dank Wendy voor wat je neerzet!