Nooit lag het veld zo klaar om de mannelijke oerkracht door te laten stromen door vaderlijnen, door jouw innerlijke man, door jou.


Een Drieluik, net als afgelopen herfst, voor mannen & vrouwen, waarin we gezamenlijk kunnen helen.

Juist nu hebben we dit mannelijke nodig, om te begrenzen, om alles wat niet klopt te doorklieven met het zwaard van de waarheid, om te gaan staan voor wat jij voelt dat klopt, om te durven te gaan staan, om door te zetten, te blijven rammelen, om te blijven voelen wat jouw waarheid is en daar een veilige ruimte voor te creëren.

 

Je Innerlijke Man, je Vader en je Vaderlijn

We willen het anders doen en dus hebben we eerst te zien wat we onder de oppervlakte nog steeds met ons meedragen, zodat we vrij worden om ons weer vanuit het ware mannelijke & ware vrouwelijke te verbinden, in onszelf en met elkaar.

In dit drieluik werken we in het veld dat al zo veel helderheid en liefde in zich heeft, gedragen door vele voorvaders en voormoeders. Dit veld is groots aanwezig als diepe kracht en bedding waarin je in verbinding komt met je Voorvaderen. Je wordt uitgenodigd om met zachte ogen te kijken naar je Vaderlijn, je relatie met je Vader en in Jezelf.

Al eeuwen hebben we geleefd in een situatie met veelal afwezige vaders, of dit nu letterlijk afwezig was door veel werken of niet meer aanwezig zijn in het leven van hun kind, of emotioneel afwezig omdat de mannen voor ons geleerd hebben om niet emotioneel te zijn. Heb jij je vader wel eens zien huilen? Werd er bij jou thuis gepraat over emoties? Was jouw vader aanwezig? Ken je je vader, je voorvaderen en hun levensverhaal, hun pijn en verdriet, maar ook hun kwaliteiten en kracht? En wat heb je hiervan zelf ook meegekregen? In dit drieluik ga je de verbinding (weer) maken.

Dit drieluik is vooral een helende reis. Emoties, trauma, pijn, alles wat er niet mocht zijn, wat weggestopt is, wordt systemisch gezien doorgegeven door de generaties heen. Het bijzondere daarbij is dat wij ze, generaties later, alsnog kunnen zien en voelen en daarmee heling kunnen brengen. Wat draag jij, misschien zonder het te weten? En waar is het tijd om vrij te geven? Wat mis jij omdat het ergens gestokt is in de lijn? Wil jij de patronen in jouw vaderlijn beter leren kennen en ook helen, ben je bereid om met open ogen te zien en met compassie te ademen in dat wat zich wil laten zien? Wil jij het misschien anders doen voor jouw zoons of dochters? Of misschien juist voor jezelf, omdat je merkt dat jij het echt anders wilt. Dan ben je helemaal welkom bij dit drieluik. Maar ook wanneer je juist dát wilt bekrachtigen wat je hebt meegekregen van je vader en je de steun van je voorvaderen wilt voelen in jouw leven en jouw keuzes. Ook dan ben je welkom. Het is namelijk én én.

Elke avond heeft een thema waarop we werken;
Jij en je vaderlijn.
Jij en je vader.
Jij en je innerlijke man.

Dit drieluik is geïnspireerd op de opstellingendagen Opschonen van je Vaderlijn. In deze avonden werken we met opstellingen en meditatiereizen, gecombineerd met rituelen, werken met krachtbronnen, teachings, sharing en zacht lichaamswerk. Een krachtige manier om onze verbinding met het mannelijke in ons te verdiepen en bekrachtigen.

Tussendoor ontvang je opdrachten en meditaties.
Het is belangrijk dat je ruimte neemt en hebt om deze opdrachten ook te kunnen doen. (Minimaal 1 uur per week)

 

Wat kan het je opleveren?

Wat kan het je opleveren?
- Helderheid en heling in je vaderlijn op de thema’s die spelen.
- Helderheid en heling op jouw relatie met je vader en de effecten die dat heeft in je leven.
- Heling op je Innerlijk Kind.
- Steun en kracht ontvangen uit je Vaderlijn en van je Voorvaderen.
- Je innerlijke man en vrouw nemen hun ware plek weer in.
- Je voelt je krachtiger en vrijer in je dagelijks leven om jouw waarheid te leven en spreken.
- Je innerlijk vrouwelijke & mannelijke meer in balans.
- Je manifestatiekracht vergroot.

Inmiddels is gebleken dat het ware mannelijke klaar staat om gezien en gevoeld te worden, dat het veld enorm krachtig en magisch is en het echt tijd is voor integratie.
Dit drieluik is een bijzondere opening naar de mannelijke kracht die in jou ligt te wachten om zijn ware plek in te nemen.

 

Hoe ziet het programma eruit:

* Drie avonden een ZOOM call met meditaties, systemische oefeningen en zacht lichaamswerk, werkend in het veld.
* Elke week korte opdrachten en oefeningen die je vaderlijn openen en helen, je helpen je plek in te nemen en je verbinding met je mannelijke kracht vergroten.
* Mijn begeleiding tijdens de ZOOM calls en daarbuiten via mail.
* Je ontvangt na elke ZOOM call een replay en de meditaties tevens los als geluidsbestand, zodat je deze vaker kunt doen.

Daarnaast is er de mogelijkheid om een individuele integratiesessie bij te boeken voor een speciale prijs. Deze sessie is online via ZOOM of live in Apeldoorn.

Er is plek voor maximaal 10 deelnemers.

 

Jouw Investering:
De investering voor dit drieluik is € 150,-.

Geef je je op vóór 1 maart a.s. dan ontvang je een vroegboekkorting van €10,-.
Deze prijs is inclusief btw. Wil je een factuur op naam van je bedrijf, dan is de prijs excl. BTW.

Wil je het drieluik uitbreiden met een individuele integratiesessie?
Dat kan tijdens deze training voor een speciale sessieprijs van €99,- voor een online sessie en € 122,- voor een live sessie.
Ook hiervoor geldt: Deze prijs is inclusief btw. Wil je een factuur op naam van je bedrijf, dan is de prijs excl. BTW.

Data en tijdstip:
De ZOOM bijeenkomsten zijn tweewekelijks op dinsdag: 15 maart, 29 maart en 12 april 2022 van 19.45 tot 21.45.

Voel jij een JA? Wil jij er bij zijn?

Meld je dan aan. Stuur een mail naar info@wendytacoma.nl.
Heb je vragen? Dan kun je mij natuurlijk ook altijd mailen of bellen.

Vraag en Antwoord

Moet ik er elke ZOOM sessie live bij zijn?
Nee, dat hoeft niet. De ervaring leert dat je ook met de replays een volwaardige training ontvangt. Sommige deelnemers vinden dit zelfs fijner. Je dient je wel tijdig af te melden wanneer je er een ZOOM sessie niet bij bent. Wil je de hele training via de replays volgen, geef dit dan aan in je aanmelding.

Hoeveel tijd ben ik kwijt met dit drieluik?
Het is belangrijk dat je ruimte neemt en hebt om de opdrachten te kunnen doen. Dit kost je gemiddeld een uur per week. Je hebt natuurlijk altijd de keuze om er meer tijd in te steken. De ervaring leert dat je het thema de gehele periode met je meeneemt in je dagelijkse bezigheden.

Ik wil graag een integratiesessie bijboeken. Hoe doe ik dat?
Een integratiesessie kun je bijboeken bij je aanmelding of gedurende de training. Je boekt dit door te mailen naar info@wendytacoma.nl. De integratiesessies worden gepland tot 3 weken na de training.
Ook na de training ben je natuurlijk welkom om een sessie te boeken. Je betaalt dan de reguliere prijs.

Ik kan niet op de data die vermeld staan. Kan ik toch meedoen?
Ja, dat kan. Je kunt je bij mij opgeven om mee te doen op een andere datum. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen maak ik een nieuwe groep. Ook is er de mogelijkheid om het drieluik te volgen via de replays. Doordat je wel met mij in contact blijft via de mail, kun je ook op deze manier de training goed volgen. Op deze manier kun je helemaal je eigen tijd kiezen.


Ervaringen van deelnemers die het drieluik hebben gedaan:

Ik reed weg uit Apeldoorn en ben een behoorlijk deel van de terugreis aan het kauwen geweest op “universele liefde” en het uit verbinding zijn van mijn vaderlijn hiermee. Het voelde heel groot, haast niet te bevatten. En weer zo’n andere invalshoek van naar de vaderlijn kijken en hierin voelen. Creëerde ook gelijk rust, een soort van diep begrijpen. De vakantieweken erna bemerkte ik rust, ontspanning en een soort van zorgeloos genieten bij mezelf. Enorm genoten van mijn kinderen en hun vrienden en met een ieder in verbinding. Ook het in liefde kunnen waarnemen! En dat gaat steeds verder open. En langzaam ging ik steeds beter voelen en ervaren van wat er veranderd is. Echt heel blij mee. Dan verandert groot en haast niet te bevatten in iets wat van binnenuit ervaren wordt in het dagelijkse. Ik ben heel blij met de reis van de Vaderlijn. Dank je wel!
Andre

In de drieluik over de vaderlijn bij Wendy ben ik erachter gekomen dat er een soort van kink in de lijn zit waardoor de mannelijke energie niet goed kan stromen. Inzicht hierin helpt mij om uit te vinden hoe dit geheeld kan worden. Het verklaart ook waarom bepaalde dingen in mijn leven niet stromen. Wendy doet dit alles online, maar op een manier die heel prettig is. Ze is heel secuur en puur in wat ze zegt. Het werken met opstellingen online was voor mij een openbaring; geen idee dat het zo ook werkte. Heel bijzonder om iemand aan de andere kant van het land mijn overopa te zien representeren, terwijl mijn eigen lijf ook reageerde op wat er gebeurde; heel bijzonder. Voor mij was dit een reis die veel inzicht heeft gebracht waarmee ik verder kan. Ik snap waar de kink zit. En daar is door de prachtige interventies al verschuiving in gekomen. De heling is ingezet en mag zich verder ontvouwen. Wendy is een fijne begeleidster op deze reis. Ze luistert, voelt in, en is heel eerlijk. Ik heb er van genoten en raad iedereen die hier meer inzicht in wil aan om zich in te schrijven!

Hoe mooi om het mannelijke deel in mij zo te mogen voelen en voeden. Wendy super bedankt. Heel erg knap hoe je intuned op het veld van alle individuele deelnemers en de groep als geheel. Ik vond het heel bijzonder om hierbij te zijn.

Wendy schreef een tijdje geleden over het drieluik over de mannenlijn. Ik voelde meteen: ja, dit is belangrijk! En daarmee was het proces al begonnen... Snel werd duidelijk dat dit voor mij beter in een individuele sessie past dan in een groep. Dus niet veel later hadden we een zoom-afspraak. In de bedding van onvoorwaardelijke liefde die Wendy creeert, mag en durft alles wat verborgen was, gezien worden. Stap voor stap kwam er orde in de grote verwarringen. Alles doorvoelend en in het licht, waardoor de levensstroom en liefde weer verbonden werden. Ruimte en ontspanning, waar verharding en onwetendheid was. Gedragen in het veilige veld van onvoorwaardelijke liefde, met de heldere begeleiding van Wendy, kon verbinding, het thema waar ik al zo lang mee worstelde, hersteld worden. Uiteindelijk hebben we 3 sessies gewerkt. En wat voelt het anders nu. Ik kan eindelijk meer en meer landen in mijn lichaam. Ik voel een enorme steun nu van de mannen achter mij. Lichtheid, kracht, helderheid en vorm beginnen in mijn leven plek te krijgen. Mijn benen worden letterlijk sterker, om stevig op mijn eigen benen te staan. Het voelt echt als een hele nieuwe fase. Dankdankdank.~ Marjan

Ik heb Wendy leren kennen als een warme, inspirerende vrouw. Ik voelde mij meteen bij haar op mijn gemak en ik voelde mij gezien. Afgestemd op wat de groep nodig heeft leidt en begeleidt ze de groepen op een liefde- en respectvolle manier. De oefeningen werken, zelfs online, wonderbaarlijk diep. Prachtig hoe ze zich kan afstemmen, voelt wat nodig is en daarnaar handelt. Voelt heel zuiver. Er heeft bij mij in het drieluik en bij de Deep Dive het een en ander mogen gebeuren. Mijn band met mn mijn vader veranderde tijdens het drieluik wonderwel. Op energetisch niveau worden en zijn er dingen geheeld. Heel bijzonder. Dank Wendy voor wat je neerzet!