Heling, bekrachtiging en herinnering
van het Mannelijke in jou.


Heb je na het Drieluik je Innerlijke Man, Je Vader, Je Vaderlijn de wens om je meer en dieper te verbinden met je Innerlijke Man? Wie is hij en wat zijn zijn verborgen kwaliteiten? Wil je ook meer verbinding en balans ervaren in de relatie tussen je Innerlijke Vrouw & je Innerlijke Man? Ze beiden echt hun eigen plek laten innemen, ze laten samen spelen en samensmelten.

 

Je Innerlijke Man - A Deep Dive

In het programma Je Innerlijke Man maken we een Deep Dive naar onze Innerlijke Man. Waardoor er ook vanzelf meer verbinding ontstaat tussen je Innerlijke Man en je Innerlijke Vrouw. Juist omdat wij vrouwenwezens zijn en we ons in dit programma met de andere polariteit in onszelf verbinden.

Nu we weer verbonden zijn met de Oervader en Oermoeder, er geheeld is in onze mannenlijnen en we kennis hebben gemaakt met onze Innerlijke Man, voel ik de uitnodiging om het mannelijke in ons te zien, in alles. Zodat hij zijn wonden kan likken, te ontdekken wie hij is, hoe zijn Licht stroomt en straalt, hoe zijn verbinding is met zijn levenskracht, waar hij uithangt als hij dat helemaal niet voelt.

Er wordt gezegd dat de wereld gered gaat worden door de Westerse Vrouw. Ik geloof dat een groot onderdeel hiervan is dat het Vrouwelijke misschien nog wel beter herinnert wie en wat het Ware Mannelijke is dan het Mannelijke zelf. Dat het Vrouwelijke dus ook een rol heeft in het Mannelijke thuis laten komen. En tegelijkertijd komen we in deze queeste zelf ook in ons vrouwzijn thuis en kan er zo een gelijkwaardige verbinding ontstaan in deze prachtige polariteiten in ons.

Het vrouwelijke in ons, het vrouwelijke heeft als vanzelf een makkelijkere verbinding met ons lijf, met de natuur. Door onze cyclus, onze baarmoeder, de plek waarin leven gecreëerd kan worden, hebben we dat als vanzelf.
Het mannelijke heeft dit niet en is daarmee vatbaarder voor een afgescheiden leven, in het hoofd, verantwoordelijkheid, schuld, schaamte. Zet daar nog eens eeuwen van conditionering over sterk zijn, daderschap, geen emoties tonen en overleven bij en dan is het niet zo raar dat het lastig is om echt contact te maken met je innerlijke man.
Ik heb in het drieluik gezien dat de innerlijke man vaak gevangen zit in verantwoordelijkheid, geld moeten verdienen, zorgen voor en helemaal niet bezig is met te voelen wat hij eigenlijk zelf wil. Of misschien is jouw Innerlijke Man wel blijven hangen in zijn puberjongen, of is hij in dienst van je Innerlijke Vrouw terwijl hij eigenlijk niet echt weet wie hij zelf is. We gaan hem ontmoeten, precies daar waar hij is. In Liefde.

In dit programma zetten we je Innerlijke Man in het Licht.
We maken verbinding met de gewonde en gezonde innerlijke man in jou, het jongetje en de puberjongen, de vader en de wijze man. Ook komen krachtige archetypes, mannelijke hulpbronnen uit andere tijden en andere dimensies en oerkrachten aan bod. We brengen daarin ook steeds de Innerlijke Man & Innerlijke Vrouw in contact en kijken naar ondersteunende en ondermijnende patronen in dit contact. Het mannelijke in jou ontvangt heling en bekrachtiging precies daar waar het nodig is. We gaan herinneren.

Thema’s kunnen zijn:
- Zijn hart openen;
- Zijn levenskracht voelen;
- Doorbreken van het niet waard voelen, schuld, schaamte;
- Uit het oude systeem stappen;
- Leren communiceren en voelen van emoties;
- De juiste plek innemen, in relatie tot je Innerlijke Vrouw;
- De Relatie tussen je Innerlijk Kind & je Innerlijke Vader;
- Ophalen van zielsdelen en kwaliteiten uit andere tijden en dimensies (draken, elfen, drakenrijders, reuzen enz);

In deze avonden werken we met opstellingen en meditatiereizen, gecombineerd met rituelen, werken met krachtbronnen, teachings, sharing en zacht lichaamswerk. Een krachtige manier om onze verbinding met het mannelijke in ons te verdiepen en bekrachtigen.

Tussendoor ontvang je opdrachten en meditaties. Het is belangrijk dat je ruimte neemt en hebt om deze opdrachten ook te kunnen doen. (Minimaal 1 uur per week)

 

Wat kan het je opleveren?

- Heling, inzichten ontvangen en dieper belichamen van je Innerlijke Man
- Een verdieping in de relatie tussen je Innerlijke Man & Innerlijke Vrouw
- Heling en stroming van Licht & Levenskracht in je lijf
- Meer richting en helderheid in je leven
- Meer daadkracht vanuit helderheid
- Meer lol en humor in je leven
- Eigenwaarde vergroten
- Manifestatiekracht vergroten
- Je Innerlijke Man wordt grootser, diepgaander en meer aanwezig op een ondersteunende en bekrachtigende manier.

Inmiddels is gebleken uit het drieluik dat het veld enorm krachtig, magisch en intelligent is en het wil graag dieper verbinden, bekrachtigen, herinneren en weven.

 

Hoe ziet het programma eruit:

* Een reis van 5 weken.
* Vier avonden een ZOOM call met o.a. teachings, helende meditaties, initiaties, systemisch werk, zacht lichaamswerk, werkend in het veld.
* Elke week opdrachten en oefeningen om je verbinding met je innerlijk mannelijke te vergroten.
* Mijn begeleiding tijdens de ZOOM calls en daarbuiten via mail.
* Je ontvangt na elke ZOOM call een replay en de meditaties tevens los als geluidsbestand, zodat je deze vaker kunt doen.
* Een facebookgroep om samen te komen en te delen.

Er is plek voor 8 deelneemsters.

 

Jouw Investering:
De investering voor dit programma is € 155,-.

Geef je je op vóór 19 augustus a.s. dan ontvang je een vroegboekkorting van €10,-.
Deze prijs is inclusief btw. Wil je een factuur op naam van je bedrijf, dan is de prijs excl. BTW.

Data en tijdstip:
De ZOOM bijeenkomsten zijn wekelijks op donderdagavond van 19.30 tot 21.30 uur met één tussenweek. De tussenweek wordt nog vastgesteld in de groep.
16 september 2021
23 september 2021
30 september 2021
7 oktober 2021
14 oktober 2021

Voel jij een JA? Wil jij er bij zijn?

Meld je dan aan. Stuur een mail naar info@wendytacoma.nl.
Heb je vragen? Dan kun je mij natuurlijk ook altijd mailen of bellen.

Vraag en Antwoord

Moet ik er elke ZOOM sessie live bij zijn?
Nee, dat hoeft niet. De ervaring leert dat je ook met de replays een volwaardige training ontvangt. Sommige deelnemers vinden dit zelfs fijner. Je dient je wel tijdig af te melden wanneer je er een ZOOM sessie niet bij bent. Wil je de hele training via de replays volgen, geef dit dan aan in je aanmelding.

Kan ik alleen deelnemen aan dit programma wanneer ik het Drieluik Je Innerlijke Man, Je Vader, Je Vaderlijn heb gevolgd?
Ja dat klopt. Het is wel mogelijk om in overleg ook deel te nemen wanneer je je op een andere manier reeds verdiept hebt in je Vaderlijn en je Innerlijke Man. Vermeld dit in je aanmeldingsmail, dan kijken we samen of dit aansluit.

Ik wil graag één of meer individuele sessies bijboeken. Hoe doe ik dat?
Een individuele sessie kun je bijboeken bij je aanmelding of gedurende het programma. Je boekt dit door te mailen naar info@wendytacoma.nl.

Ik kan niet op de data die vermeld staan. Kan ik toch meedoen?
Ja, dat kan. Je kunt je bij mij opgeven om mee te doen op een andere datum. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen maak ik een nieuwe groep.

Ervaringen van vrouwen die een programma bij Wendy hebben gedaan:

Ik heb bij Wendy de vaderdrieluik gevolgd. Wat Wendy doet met haar begeleiding, oefeningen en meditaties is je vertrouwd maken met het Vader archetype, ook als er in je eigen lijn geen of weinig bedding is geweest vanuit de vaderkant. Dit was voor mij heel helend. Wendy nodigt je uit Bewustzijn te brengen naar wat is en naar wat geheeld mag worden. Doordat ik dit werk kon doen, heb ik iets geheeld in de Vaderlijn die nu veel en veel zachter aanvoelt en waardoor diepe gevoelens van iets gemist te hebben naar de achtergrond zijn gegaan. ~ Erica

In de drieluik over de vaderlijn bij Wendy ben ik erachter gekomen dat er een soort van kink in de lijn zit waardoor de mannelijke energie niet goed kan stromen. Inzicht hierin helpt mij om uit te vinden hoe dit geheeld kan worden. Het verklaart ook waarom bepaalde dingen in mijn leven niet stromen. Wendy doet dit alles online, maar op een manier die heel prettig is. Ze is heel secuur en puur in wat ze zegt. Het werken met opstellingen online was voor mij een openbaring; geen idee dat het zo ook werkte. Heel bijzonder om iemand aan de andere kant van het land mijn overopa te zien representeren, terwijl mijn eigen lijf ook reageerde op wat er gebeurde; heel bijzonder. Voor mij was dit een reis die veel inzicht heeft gebracht waarmee ik verder kan. Ik snap waar de kink zit. En daar is door de prachtige interventies al verschuiving in gekomen. De heling is ingezet en mag zich verder ontvouwen. Wendy is een fijne begeleidster op deze reis. Ze luistert, voelt in, en is heel eerlijk. Ik heb er van genoten en raad iedereen die hier meer inzicht in wil aan om zich in te schrijven!

Hoe mooi om het mannelijke deel in mij zo te mogen voelen en voeden. Wendy super bedankt. Heel erg knap hoe je intuned op het veld van alle individuele deelnemers en de groep als geheel. Ik vond het heel bijzonder om hierbij te zijn.

Wendy schreef een tijdje geleden over het drieluik over de mannenlijn. Ik voelde meteen: ja, dit is belangrijk! En daarmee was het proces al begonnen... Snel werd duidelijk dat dit voor mij beter in een individuele sessie past dan in een groep. Dus niet veel later hadden we een zoom-afspraak. In de bedding van onvoorwaardelijke liefde die Wendy creeert, mag en durft alles wat verborgen was, gezien worden. Stap voor stap kwam er orde in de grote verwarringen. Alles doorvoelend en in het licht, waardoor de levensstroom en liefde weer verbonden werden. Ruimte en ontspanning, waar verharding en onwetendheid was. Gedragen in het veilige veld van onvoorwaardelijke liefde, met de heldere begeleiding van Wendy, kon verbinding, het thema waar ik al zo lang mee worstelde, hersteld worden. Uiteindelijk hebben we 3 sessies gewerkt. En wat voelt het anders nu. Ik kan eindelijk meer en meer landen in mijn lichaam. Ik voel een enorme steun nu van de mannen achter mij. Lichtheid, kracht, helderheid en vorm beginnen in mijn leven plek te krijgen. Mijn benen worden letterlijk sterker, om stevig op mijn eigen benen te staan. Het voelt echt als een hele nieuwe fase. Dankdankdank.~ Marjan