Je Vrij & Gedragen Voelen

Steeds meer herinneren we als vrouwen onze ware vrouwelijke aard. Ontvankelijk, vrij, sensueel, wijs, zacht & krachtig, de wijsheid van de donkerte, van het bloed, van het leven zelf, het licht van het meisje dat diep verbonden is met de magie van de etherische velden. En dan noem ik zo maar een paar onderdelen van Vrouw Zijn.

En in die ontdekkingstocht naar onszelf komen we onze moeder tegen en onze loyaliteit naar haar, de plekken waar we haar overtuigingen en patronen hebben geïnternaliseerd. 

We komen de baarmoeder tegen waarin we zijn 'gebakken', waarbij de eicel waaruit wij voortkomen zelfs al in onze moeder aanwezig was toen zij in de baarmoeder van haar moeder zat. De verbinding is er niet alleen energetisch, ook in het fysieke. 

We komen ook het grotere veld van onze voormoeders tegen, de trauma's die door de generaties door zijn gegeven omdat ze niet gevoeld konden worden. 
We komen het tegen in onze cellen, in onze lichamen, in onze gedachten en overtuigingen, in onze beweging naar het leven toe of er juist vanaf.

Het leven en die ware vrouwelijke kracht die geleefd wil worden, die wijst ons vanzelf de weg naar daar waar we nog verder vrij mogen komen.

Het prachtige aan deze tijd is, dat we weer weten hoe we door tijd en ruimte heen kunnen helen, dat we kunnen voelen wat er (sinds generaties) ligt te wachten om gevoeld te worden en dat we weer kunnen aansluiten op ware krachtbronnen waarvan de verbinding ergens in de tijd kwijt is geraakt.
Dit is hoe we helen.

Zo kan dat wat daar hoort, ook echt daar blijven. En krijg jij de ruimte en vrijheid terug om je eigen leven te leven, jouw eigen vrouwelijke stroom, in je lichaam en kun je je meer en meer gedragen voelen in het vrouwenveld, door jouw voormoeders.

Voel je welkom op deze dag waarin we samen in onderzoek gaan in dit vrouwenveld. Deze dag is voor een ieder die voelt dat er met zachte ogen gezien mag worden en geheeld mag worden in haar Vrouwenlijn, in haar relatie met haar moeder of in zichzelf.

We zakken samen in ons Vrouwzijn. We werken voornamelijk met opstellingen, gecombineerd met rituelen, sharing, meditatie en zacht lichaamswerk. Op deze dag stellen we 3 vragen op en is er een systemisch ritueel voor iedere deelneemster. 

 

Wil je een vraag inbrengen?

Jouw vraag kan een thema zijn waarvan je voelt dat er iets is aan te kijken in je vrouwenlijn, maar ook een vraag over de relatie met je moeder, het leven van je eigen leven, thema's in je vrouw zijn of een onderzoek met als ingang fysieke klachten zijn welkom.

Je kunt je voor deze dag opgeven als vraagstelster, dan wordt jouw vraag opgesteld. Je kunt je ook opgeven als representant/deelneemster. Ook voor een representant is deze dag heel helend en inzichtgevend.

Praktisch:
Datum: zondag 11 februari 2024
Tijd: 10.00 tot 17.00 uur 
Waar: Cocoonclub Apeldoorn

Voor thee, fruit en lekkers wordt gezorgd. Je lunch neem je zelf mee.

Je investering is € 135,- incl. BTW voor vraagstelsters.
Voor representanten is je investering € 39,-  incl. BTW.
(Wil je een factuur op naam van je bedrijf, dan is het bedrag excl. BTW. )

Stuur een mail naar info@wendytacoma.nl om je op te geven.

Wil je even overleggen of dit voor jou nu de juiste stap is? Stuur me een pb of bel me op 06-13833338.

Met vraagstelsters plan ik altijd een telefonische intake.

Wat zeggen vorige deelneemsters over de Opstellingendag Jij, Je Moeder, Je Vrouwenlijn?

Zondag 3 april had ik een opstellingendag vrouwenlijn bij Wendy. Ik had eerder al eens een opstelling individueel bij haar gehad en hierin kwamen dingen naar voren die ik helder wilde hebben. En wat heb ik weer veel helder gekregen dankzij de enorme warme, rustige, duidelijke en liefdevolle begeleiding van Wendy. Ik kan het geen eens in woorden uitdrukken hoe dankbaar ik mij voel. Hoe alles resoneerde. Zo ook de groep. Is ene tijd geleden dat ik me zelden zo verbonden ineen groep gevoeld! Dat voelde weer als thuiskomen. Een dag waar ik met veel liefde op terug kijk! 
Carla