Open je voor de wijsheid van je lijf

Ons lijf is ultiem wijs.
Ons lijf houdt herinneringen die wij niet bewust hebben.
Ons lijf zorgt voor ons.
Ons lijf is de ingang naar een leven vol genieten, via onze zintuigen.
Via ons lijf leven we onze ziel op aarde.

In onze huidige wereld raken we de verbinding met ons lijf snel kwijt. Er wordt in de maatschappij meer beroep gedaan op onze mentale capaciteiten, waardoor we veel in ons hoofd zitten.
Daarnaast leren we in onze jeugd al snel de biologische bewegingen af die het lichaam nodig heeft om ons zenuwstelsel te reguleren. Dat wat dieren nog wel heel goed kunnen.

Ons lichaam is enorm liefdevol en slaat alle energie op die we op dat moment niet kunnen verwerken. Dit is supermooi. Echter wanneer we niet in staat zijn om op een later moment deze emoties of energie alsnog de ruimte geven, dan blijft dit in ons lijf aanwezig.
En ergens in het leven kan dat klachten geven.

In de laatste 100 jaar is er enorm veel progressie geweest in het bestrijden van symptomen en ziektes met medicatie en medische behandelingen. Dat is natuurlijk superfijn. 
Het maakt de quick fix ook gemakkelijk, een paracetamol bijvoorbeeld die de pijn wegdrukt terwijl de pijn ook iets te vertellen heeft, informatie in zich draagt die zinvol is voor je leven en hoe je dat leidt.

De Magie van Lijfwijsheid

Het is onze ervaring dat wanneer er ruimte komt om aanwezig te zijn bij datgene wat ons lijf voor ons heeft vastgehouden, bij de fysieke klacht, bij de onderliggende energie, dat dit enorm waardevol is. Het onderbewuste wordt gezien, de energie kan ontspannen, weer gaan stromen, weer in beweging komen.
En het magische is, dat dan de informatie die het in zich houdt van die eerste gebeurtenis, of datgene wat al generaties wordt meegenomen ook beschikbaar komt. Soms in het moment, soms op een later tijdstip, ineens of geleidelijk. Zo ontstaat wijsheid, diepte en de ruimte om weer vrijer te bewegen in ons leven.

Tijdens deze opstellingendag gebruiken we opstellingen als tool om in het onderbewuste te kijken, om aanwezig te zijn bij dat wat er is. Door de kracht van de groep is er een groter veld aanwezig waarin dat wat gezien en gevoeld wil worden zich kan openen, zich kan laten zien en voelen. Dat is een magie die ons dierbaar is.

Naast opstellingen, nemen we je deze dag mee in zacht lichaamswerk, sharing, contemplatie & zenuwstelselregulatie oefeningen, afgestemd op de groep, zodat jij in je lichaam kan zakken en je kunt verbinden met haar wijsheid.


Ben jij erbij?
Wil jij samen in onderzoek naar de boodschap achter jouw fysieke klacht? Wil jij meer in contact komen met je lichaam? Wil je meer zakken in je lijf? Meer ruimte voelen om je ware zelf te leven? 
Voel je dan heel welkom.

We werken deze dag met en voor elkaar en gaan op onderzoek naar onze lijfwijsheid.

Praktisch:
Datum: zaterdag 23 maart 2024
Tijd: 10.00 tot 17.00 uur (dag)
Waar: Cocoonclub Apeldoorn
Voor thee, fruit en lekkers wordt gezorgd. Je lunch neem je zelf mee.

Je investering is € 155,- incl. BTW.
Wil je een factuur op naam van je bedrijf, dan is het bedrag excl. BTW.

 

De dag gaat door bij minimaal 6 deelnemers.

Stuur een mail naar info@wendytacoma.nl om je op te geven.

Wil je even overleggen of dit voor jou nu de juiste stap is? Mail of bel me op 06-13833338.

 

Over Fieke & Wendy

Ik ben verheugd om deze dag samen te geven met Fieke Veldhuis, psychomotorisch fysiotherapeut. De Liefde en verwondering over ons prachtige lijf en de wijsheid die het in zich draagt, bindt ons en we delen deze Liefde graag met je op deze dag. 

Over Fieke vind je meer HIER

Over Wendy vind je meer HIER

Wat zeggen vorige deelneemsters over een Opstellingendag?

Zondag 3 april had ik een opstellingendag vrouwenlijn bij Wendy. Ik had eerder al eens een opstelling individueel bij haar gehad en hierin kwamen dingen naar voren die ik helder wilde hebben. En wat heb ik weer veel helder gekregen dankzij de enorme warme, rustige, duidelijke en liefdevolle begeleiding van Wendy. Ik kan het geen eens in woorden uitdrukken hoe dankbaar ik mij voel. Hoe alles resoneerde. Zo ook de groep. Is ene tijd geleden dat ik me zelden zo verbonden ineen groep gevoeld! Dat voelde weer als thuiskomen. Een dag waar ik met veel liefde op terug kijk! 
Carla