Jezelf lief hebben

Hoe zou het voelen wanneer ook de gewonde innerlijke kindjes in jou veilige grond onder hun voeten voelen. Welke prachtige jij komt er dan tevoorschijn?

 

Liefdevolle Bedding

Liefdevol voor jezelf aanwezig zijn wanneer je geraakt wordt in een innerlijk kind stuk of anders gezegd, oude pijn, is niet zo makkelijk. Voordat je het weet neemt een oud programma het over en voel je wel in je lijf dat er iets niet helemaal lekker zit, maar precies weten wat er nu geraakt is, dat is niet meer helder. Het oude beschermingsprogramma heeft je in de greep. Dit programma, of anders gezegd, dit deel in jou wil je heel graag beschermen, heeft de allerbeste intenties. Maar meestal is het niet een manier die nu nog goed voor je werkt. Je wilt het graag anders, maar hoe doe je dat nu? 

Misschien heb je al vaker liefdevol tegen jezelf proberen te praten en merk je dat dat knetter ongemakkelijk is. Hetzelfde geldt misschien voor echt naar je lijf luisteren of expressie geven aan je gevoelens. Dat naast die beschermingsprogramma's die ik hierboven noemde die een soort mist optrekken, kan het soms echt als een ingewikkelde brij voelen. Ik kwam dat in ieder geval wel allemaal tegen. 

Vanuit spiritualiteit en zelfontwikkeling heb je misschien al veel geheeld. Maar je merkt misschien ook dat je nu eigenlijk weer intern aan iets anders moet voldoen. Nu moet je het misschien helemaal alleen kunnen omdat je van jezelf moet houden, of je moet je frequentie altijd hooghouden om een goed leven te manifesteren. En de innerlijke delen in de schaduw die horen vooral…. Ik ben niet gewenst. En dan merk je dat de split in jezelf nog eigenlijk net zo groot is en dat er feitelijk niet zoveel is veranderd in je leven.

Het is soms best even zoeken voordat je de frequentie van Zelfliefde echt gevonden hebt. Het vergt oefening, aanwezig blijven bij je innerlijke reacties, de manier ontdekken die bij jou past en ..... een grotere waarheid aannemen. Een waarheid waarin er zoveel liefde voor je is, voor alles in jou. 

Die grotere waarheid, het oefenen, bewust worden, ervaring opdoen, het brengt je dat je steeds meer gaat doorzien waar je wel en niet dienend bent aan je eigen ziel in hoe je met jezelf omgaat.

De verantwoordelijkheid voor je leven komt meer en meer bij jezelf te liggen.
En vroeg of laat, neem je deze verantwoordelijkheid. Want dat was namelijk al lang het plan. Zo kom je meer en meer thuis in jezelf.

In dit programma neem ik je mee in de verschillende fasen in dit proces, zoals ik deze zelf ervaren heb bij mezelf en mijn cliënten.  We oefenen met bewustzijn krijgen op wanneer een oude programma je overneemt en daar bij aanwezig blijven. Met je lijf leren voelen en steeds weer terug bewegen naar je lichaam, haar wijsheid ontdekken. We oefenen en spelen met nieuwe manieren van hoe je tegen jezelf praat en ruimte die je je lichaam geeft om te voelen. En we doen het samen, zodat je elkaar kan inspireren en ondersteunen en van en met elkaar kunt leren. En er staat een groot veld van Liefde klaar die je de grotere waarheid wil laten voelen, een enorme liefdevolle bedding wat alleen al zoveel waard is.

Het is de tijd om onze Ware Zelf te leven. En in of onder elk stukje in de schaduw zit een puzzelstukje Ware Zelf. Of anders gezegd, alleen met alles inclusief, licht & donker, komen we werkelijk helemaal aan in dit prachtige lijf en kunnen we ons Ware Zelf belichamen. En Zelfliefde is dé sleutel.   

Doe je mee? 

 

Wat levert dit programma je op?

 • Je gaat oefenen met ontvangen en zakken in jezelf en in de schoot van de Grote Moeder.
 • Je ontvangt initiaties om de liefdevolle energieën die er zijn in jou dieper te openen en er meer in te vertrouwen.
 • Je leert over de grotere waarheid van Onvoorwaardelijke Liefde, dit kan werkelijk heel bevrijdend werken!
 • Je leert aan de hand van situaties in je dagelijks leven over de pijn en de behoeften van je Innerlijke Kinderen.
 • Je leert ook hoe je beschermingsmechanismen nu proberen om aan deze behoeften te voldoen en hoe je deze kunt ontmantelen.
 • Je gaat oefenen met liefdevol communiceren met deze innerlijke delen.Je gaat oefenen met liefdevol praten tegen je innerlijke kindjes; soothing & rooting.
 • Je oefent met tools om beter naar je lichaam te luisteren en je lichaam de ruimte te geven om expressie te geven.
 • Je leert over de rol van je zenuwstelsel in dit alles.
 • Je gaat (waar aan de orde) de innerlijke kindjes van andere mensen loslaten uit jouw veld, zodat je je bezig kunt houden met jezelf.

Oftewel ... samen gaan we in een Veld van Liefde oefenen in onszelf geven wat we zo gemist hebben.
Precies daar waar jij bent in dit proces. In dit veld werkt het altijd zo dat je precies gaat ontvangen wat jij nodig hebt.

Voor wie is dit programma?

 • Je wordt geraakt in kindstukken en wil daar met meer zachtheid, liefde en onderscheidingsvermogen mee om leren gaan.
 • Je vindt het lastig om in je eentje te komen tot in de praktijk liefdevol met jezelf omgaan, je bent snel streng voor jezelf of je verlaat jezelf. 
 • Je wilt meer bewustzijn op je beschermingsmechanismen en de manier waarop je (onbewust) met jezelf omgaat.
 • Je wilt inspiratie krijgen en oefenen met liefdevolle zelfpraat en liefdevol met jezelf omgaan.
 • Je wilt in een liefdevol veld en veilige setting samen oefenen.
 • Je wilt meer van je Ware Wezen leven in vrijheid.
 • Je voelt de ruimte in jezelf en kunt het commitment aangaan om hier 6 weken mee aan de slag te gaan.

Herken je je in deze punten? Dan is dit programma voor jou.

 

Hoe ziet het programma eruit:

* Een programma van 6 weken.
* Vijf live ZOOM calls waarin we samen oefenen doormiddel van teachings, sharing, meditatie, lichaamswerk, focusing en andere bewustzijnsoefeningen.
* Meerdere video's / podcasts met uitleg en inspiratie.
* Elke week korte opdrachten om je eigen onderzoek te doen en het geleerde in de praktijk te brengen.
* Begeleiding op maat tussen de zoomcalls via mail.
* Je ontvangt na elke ZOOM call meditaties als geluidsbestand en oefeningen op pdf, zodat je deze vaker kunt doen.

We werken in een groep van maximaal 8 deelnemers.

 

Jouw Investering:
De investering voor dit programma is € 265,- incl. BTW.
Geef je je op voor 1 november a.s. dan ontvang je een vroegboekkorting van
€ 15,- en is jouw investering € 250,-.

Deze prijs is inclusief btw. Wil je een factuur op naam van je bedrijf, dan is de prijs excl. BTW.

Data en tijdstip:
De ZOOM bijeenkomsten zijn op woensdagavond van 19.30 uur tot 21.30 uur.
9 november 2022
16 november 2022
30 november 2022
7 december 2022
Dinsdag 20 december 2022

Voel jij een JA? Wil jij er bij zijn?

Meld je dan aan. Stuur een mail naar info@wendytacoma.nl.
Heb je vragen? Dan kun je mij natuurlijk ook altijd mailen of bellen.

 

Wat zeggen vorige deelnemers van een vorig programma; De Grote Moeder in Jou?

Het programma De grote moeder in mij, heeft mij herinnert aan de liefde voor mezelf. In korte tijd voelde ik mij zo gedragen en gesteund in de groep en ook weer in mezelf. Het is zo bijzonder om dat in een paar keer met een prachtige groep vrouwen te ervaren en direct al een verbinding te voelen. En nog! Door de visualisaties, meditaties, liefdevolle begeleiding van Wendy en ‘simpele’ opdrachten die ik elk moment weer kan oproepen is de ondersteuning naar mezelf er.

Grote verwondering hoeveel liefde wij vrouwen kunnen bundelen en vermenigvuldigen.
Tijdens de training van de Grote Moeder zat ik in een rouwproces. De verbinding met de Grote Moeder kunnen leggen heb ik ervaren en ervaar ik nu nog steeds als enorm waardevol en steunend. De groep voelde heel rijk, prachtige en krachtige vrouwen in alle kwetsbaarheid delend. Als een dragend weefsel samen in verbinding. En hoe fijn ook om daar nu, weken nadien, alsnog op diezelfde energie af te kunnen stemmen. Zo voelbaar.
Dankjewel Wendy voor de helende en verrijkende reis! Het verbinden met de Grote Moeder is iets wat ik iedere vrouw gun.

Dankjewel lieve Wendy voor de bedding die ik heb ervaren in deze cursus. Voor mij was het cruciaal om er bij te blijven, de pijn niet te verdoezelen of te troosten....alleen maar aan kijken en aanvaarden....en dat geeft me dus de bedding...dankjewel en dank aan de vrouwen voor de bedding om te kunnen delen in deze groep.

Het was zo fijn om in een groep vrouwen, en ook online voel je dat heel goed, op zoek te gaan naar wat de grote moeder voor jou kan betekenen.
Ze laat zich in veel verschillende gedaantes zien, stromend, troostrijk, verwarmend, verzachtend of als een vitale vrouw in een oud autootje met een stofbril op.. maar altijd jou opnieuw verbindend met het grote geheel en met wat je nodig hebt in je leven.
In Wendy heeft de Grote moeder een fijne representant; altijd verwelkomend wat er is en met veel antenne voor wat helpend kan zijn voor de deelnemers en voor het grote veld. En vooral met veel plezier in wat ze doet!

Ik ben dankbaar dat ik heb deelgenomen aan deze waardevolle online training . Zo mooi hoe diep transformerend het is. De grote moeder is nog zo voelbaar om me heen en dat is helend. Echt een aanrader!

 

Vraag en Antwoord

Moet ik er elke ZOOM sessie live bij zijn?
Nee, dat hoeft niet maar het is wel raadzaam. We oefenen samen in de sessies, wanneer je er niet bij bent mis je dit dus.
Wanneer je een keer niet kunt, kun je de ZOOM sessie nakijken via de replay én je ontvangt alle meditaties ook als geluidsbestand die je kunt downloaden en oefeningen op PDF, zodat je deze ook vaker kunt doen.

Ik wil graag één of meer individuele sessies bijboeken. Hoe doe ik dat?
Het kan zo zijn dat je tijdens het programma merkt dat je iets tegenkomt waar je graag individueel mee aan de slag wilt. Hiervoor kun je een individuele sessie of traject bijboeken gedurende het programma en natuurlijk ook nog daarna. Je boekt dit door te mailen naar info@wendytacoma.nl. 
Gedurende het programma ontvang je 10% korting op sessies en trajecten. 

Ik kan niet op de data die vermeld staan. Kan ik toch meedoen?
Ja, dat kan onder voorwaarden. Je kunt je bij mij aanmelden als je toch mee wilt doen. We stemmen dan samen af wat er mogelijk is.