Ruimte voor jou

Soms heb je het nodig om samen te kijken naar dat wat zich aandient in je leven.
Het leven is daarin briljant intelligent, het kent jouw ziel en jouw zielsverlangen en geeft je precies dat wat je nodig hebt om daarin steeds weer stappen te zetten en precies dat te ervaren wat jouw ziel wil ervaren. En de mens is zo gebouwd dat we meestal in actie komen wanneer we ergens tegenaan lopen.
Briljant eigenlijk he, hoe het leven ons altijd de weg wijst naar meer leven dat door ons heen wil stromen. Juist door ons op de plekken te wijzen waar het leven niet zo lekker stroomt.

In een sessie is er ruimte voor jou en dat wat gezien en gevoeld wil worden. Het kan zijn dat je met een hele concrete vraag komt, maar het kan ook zijn dat we eerst samen ontrafelen wat er zich nu laat zien en voelen en waar we mee gaan werken in de sessie. En soms is ook dat niet nodig en kunnen we gewoon aan de slag. Dit stemmen we samen af in een korte telefonische intake of in de start van de sessie.

In de sessies maak ik gebruik van (familie)opstellingen, systemische rituelen, innerlijk kindwerk, werken met innerlijke delen, coaching, meditaties en trancereizen, healingreizen die doorkomen vanuit multidimensionele velden, mijn helder weten, zacht lichaamswerk en coaching.

Wanneer een sessie?
* Wanneer je een JA voelt voor een sessie bij mij, ook al weet je misschien niet precies waarom;
* Wanneer je tegen patronen aanloopt in jezelf die je graag wilt onderzoeken en transformeren;
* Wanneer je geraakt bent in een situatie of relatie en daarin wilt onderzoeken en helen;
* Wanneer je meer balans wilt in het mannelijke & vrouwelijke in jezelf;
* Wanneer je tijdens of na deelname aan één van mijn programma's voelt dat je wilt verdiepen;
* Wanneer je voelt dat er iets is waar je net niet zelf bij kan in jezelf;
* Wanneer je keuzes hebt te maken in je leven maar er alleen niet uitkomt;
* Wanneer je het gevoel hebt dat je van je pad gevallen bent en even niet meer weet hoe nu verder;
* Wanneer je verder wilt openen of meer contact wilt met jouw voorouders, natuurwezens, draken.

Heling, Opening & Initiatie

Liefde is het allerbeste medicijn. De wonderen die plaats kunnen vinden wanneer we weer Liefde kunnen en durven toelaten, juist daar waar het zo spannend, onwennig of misschien zelfs onveilig was, vullen mij elke keer weer met diepe vreugde. Een zielsstroom die een lichaam nog dieper vult, jouw licht dat nog grootser gaat schijnen, een zucht van verlichting en ontspanning door een moederlijn, open en moedige harten die stralen in een vaderlijn, compassie en zachtheid in je hart die zorgen dat je hersenen nieuwe paden aan kunnen maken en jij nieuwe wegen kunt bewandelen. Het zijn zo een paar voorbeelden.

In mijn werk ben ik dienstbaar aan het Leven weer laten stromen, de Liefde weer laten stromen.
Dat we als mens weer helen, openen en geïniteerd worden in onze Ware Zelf, onszelf weer herinneren.

Praktisch

Een live sessie
Je bent welkom voor een live sessie in Apeldoorn. We werken in een fijne, wat grotere, ruimte waardoor we ook een opstelling of systemisch ritueel in de ruimte kunnen doen.

Een sessie duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur.

Jouw investering voor een live sessie is: € 135,- incl. BTW.
Wil je een factuur op naam van je bedrijf, dan is dit bedrag exclusief BTW.


Een traject

Het kan fijn zijn om in een aantal sessies een momentum te creëren om te verdiepen en door te bewegen op de stroom die geopend wordt.
Je kunt dan kiezen voor een traject.

Kort traject - 3 sessies: € 375,- incl. BTW
Lang traject - 5 sessies: € 625,- incl. BTW
Wil je een factuur op naam van je bedrijf, dan is dit bedrag exclusief BTW.

Een online sessie
Liever een online sessie?
Dat kan ook. Deze plan ik in de regel in de ochtenduren.

Neem hier contact met me op voor een vrijblijvende telefonische intake of om een sessie te boeken.

 

Vergoeding door de werkgever:
Steeds meer werkgevers vergoeden coaching. Vraag de tarieven bij mij op die hiervoor gelden. 

Wat zeggen cliënten over deze sessies:

Ik reed weg uit Apeldoorn en ben een behoorlijk deel van de terugreis aan het kauwen geweest op “universele liefde” en het uit verbinding zijn van mijn vaderlijn hiermee. Het voelde heel groot, haast niet te bevatten. En weer zo’n andere invalshoek van naar de vaderlijn kijken en hierin voelen. Creëerde ook gelijk rust, een soort van diep begrijpen. De vakantieweken erna bemerkte ik rust, ontspanning en een soort van zorgeloos genieten bij mezelf. Enorm genoten van mijn kinderen en hun vrienden en met een ieder in verbinding. Ook het in liefde kunnen waarnemen! En dat gaat steeds verder open. En langzaam ging ik steeds beter voelen en ervaren van wat er veranderd is. Echt heel blij mee. Dan verandert groot en haast niet te bevatten in iets wat van binnenuit ervaren wordt in het dagelijkse. Ik ben heel blij met de reis van de Vaderlijn. Dank je wel!
Andre

Ik kijk met ontzettend veel dankbaarheid terug op de sessie en opstelling. Er zijn de weken er na zoveel kwartjes gevallen en bepaalde stukken in mijzelf, de relatie met mijn partner, mijn rol als mama en in mijn gezin (als kind bij mijn ouders) zijn enorm opgehelderd. Ik voel ook nog steeds veranderingen en verschuivingen plaatsvinden. Om mijzelf ruimte te geven... het vrouwelijke, zachte... mijzelf als mama... als vrouw van en daarin zachter te zijn... en ook mijn innerlijke kind, die zo graag plezier wil maken en nieuwsgierig is naar het leven. Ik voel dat het nog steeds in beweging is dus ik beweeg mee met die stroom. Daarin wil ik ook weer de nieuwsgierigheid volgen waar mijn innerlijke kind toe uitnodigt. Dank je wel voor de verandering die de sessie heeft gecreëerd. Heel bijzonder hoe deze ene sessie al zoveel heeft verhelderd en zichtbaar gemaakt.
Renske

Neem hier contact met me op voor een vrijblijvende telefonische intake of om een sessie te boeken.