Soul Coaching - Innerlijk Leiderschap

Vind je het moeilijk om bij jezelf te blijven?
Heb je allemaal gevoelens maar weet je niet goed hoe je hier mee om moet gaan?
Ga je in je hoofd zitten als je het allemaal niet meer weet?
En merk je dat de manier waarop je de dingen nu doet, niet meer voor je werkt?
Voel je tegelijkertijd een diep weten dat er meer is, dat het anders kan?

Dit is de roep van de ziel!
In deze tijd worden we stap voor stap wakker, we beginnen ons ergens diep van binnen te herinneren dat we veel meer en grootser zijn dan wie we nu denken te zijn. En vaak start dat juist met onvrede over het heden. Dit is namelijk de beste garantie dat jij in actie komt om iets te veranderen.

Voor ieder van ons is er een eigen uniek pad. Er is geen voorbeeld, je kunt alleen je eigen waarheid volgen. Je bent echter niet alleen, er zijn al mensen je voor gegaan, juist om jou te helpen ook jouw weg te vinden. Graag help ik jou op jouw pad.

In verbinding
Het begint allemaal bij weer in verbinding komen met jezelf. In een veilige bedding weer gaan voelen. Aankijken wat er in jou is, met ondertiteling van mij waar nodig.
Wat draag je met je mee?
Welke overtuigingen en vastgezette emoties verschuilen zich in jouw lichaam?
Wat heb je onbewust uit je familiesysteem meegenomen terwijl het niet behulpzaam is?
Wat mag er gezien en gevoeld worden zodat het een stuk lichter wordt?

Het mag weer stromen in jou, op alle fronten. In een veilige setting ben ik de bedding en waar nodig de richtingaanwijzer zodat jij je weer kunt verbinden met jezelf en je ware essentie kunt ervaren.

Dit zorgt voor een diepe ommekeer in jezelf. Jouw innerlijke wijsheid, jouw verlangens, jouw ziel wordt dan de Leider van jouw leven. Jij komt op nummer 1. Een grootse scheppingskracht wordt hiermee geboren en de buitenwereld heeft niet zoveel vat meer op je. Je gaat leven van binnenuit, vanuit je werkelijke kracht.


Er is nauwelijks een hogere vibratie mogelijk op aarde dan die van je zelf wanneer je leeft als jezelf.Het Soulcoaching traject
In een soulcoaching traject help ik je om leider te worden van je eigen leven, van binnenuit.
Ik help je om de verstrikkingen en patronen waar je in vast zit te doorzien, te doorvoelen en af te leggen. Ik help je om contact te maken met je ware essentie en de verlangens van je ziel te horen. Zodat er steeds meer ruimte komt voor jou en jouw magie. En geloof me, jij bent echt magisch! Er is zoveel moois in jou.

Een Soulcoaching traject is een traject volledig op maat. We stemmen dit in overleg helemaal af zodat jij precies dat krijgt wat je nu nodig hebt.

Hoe werkt het?
We starten met een vrijblijvend intake gesprek waarin we bespreken wat jouw verlangens zijn, wat jij graag wilt. Aan de hand van dit intake gesprek bespreken we de inhoud en lengte van het traject.

In de eerste sessie formuleer je krachtige intenties voor het traject. Die intenties vormen het traject. Dit begint direct energetisch, zodra er een echte JA is. Je zult merken dat het hele Universum mee gaat werken aan jou traject.

In de sessies gaan we de diepte in. Ik werk vanuit mijn intuïtie en maak gebruik van healing, reading, coaching, opstellingen, visualisaties, lichaamswerk en een combinatie hiervan. Samen gaan we aan de slag om precies dat naar boven te laten komen wat gezien en getransformeerd mag worden.

Tussen de sessies door kan het zijn dat je gaat oefenen, opdrachten mee krijgt of visualisaties om te luisteren. Hierdoor kun je hetgeen je leert direct implementeren in de praktijk.

Fulltime Coach
Het bijzondere aan dit traject is dat ik er ook tussentijds voor je ben. Elke week hebben we een kort check-in moment via whatsapp, mail of skype. En loop je tussentijds ergens tegen aan of wil je iets delen, dan kun je mij mailen of whatsappen. Ik kijk en voel met je mee en je krijgt van mij wat jij nodig hebt in jouw proces. Je wordt dus echt volledig begeleid en daardoor groei je sneller en consistenter.

Praktisch
- Een standaard traject bestaat uit 5 sessies van 1,5 tot 2 uur + tussentijdse begeleiding.
- De sessies vinden ongeveer om de 3 weken plaats en vinden plaats in een tijdsperiode van maximaal 4 maanden.
- We werken in principe in mijn praktijkruimte of op een inspirerende plek in de natuur.

Jouw investering voor dit totaaltraject is € 950,- exclusief btw, (inclusief voor particulieren). Betalen in 2 termijnen is bespreekbaar.

Wordt je traject vergoed door de werkgever, dan gelden andere tarieven. Deze kun je bij mij opvragen.

Inclusief:
Bij het traject inbegrepen is een half jaar gratis toegang tot mijn online omgeving The Lighthouse Community. Hier vind je inspiratievideo's en heel veel meditaties, healingen en visualisaties om gedurende je traject thuis mee te werken. Alle inhoud is te downloaden dus je kunt ze blijven inzetten in je leven. Dit blijkt elke keer van grote waarde te zijn voor mijn klanten.

Is het nu jouw tijd? Neem dan nu contact met me op voor een vrijblijvend intakegesprek.

Stuur een mail naar info@wendytacoma.nl of bel me direct op 06-13833338.