Wat is systemisch & multidimensionaal lichaamswerk?

Tijdens een opstelling in de ruimte kan het zijn dat je inzicht krijgt in jouw patronen en verstrikkingen en de patronen en verstrikkingen in je familiesysteem en voorouderlijk systeem die direct effect hebben op jouw leven. Het kan ook direct energetisch ruimte geven waardoor er meer ruimte komt voor jouzelf, jouw ziel. En het is ook mogelijk dat er pijn, verdriet of andere emoties naar boven komen. Doordat deze gevoeld kunnen worden, kun je zelf ontladen en helen.

In dit alles gaat het lichaam mee, maar richten we ons niet specifiek op je lichaam. Het is heel goed mogelijk dat je dat wat zich in je lichaam heeft vastgezet rondom dit thema niet direct meeneemt. Het lichaam is een meester in energieën vasthouden, ook al hebben we met onze mind al lang door dat dat ons niet meer dient. Misschien ken je dat wel, dat er nog íets is dat je steeds toch tegenhoudt om een nieuwe weg in te slaan. We hebben de laag van het lichaam dan nog niet geraakt en meegenomen.

In het systemisch lichaamswerk doen we dit wel, doordat we jouw lichaam als uitgangspunt nemen in de sessie. We volgen de wijsheid van jouw lichaam en ook het tempo dat jouw lichaam aan kan. Het is een hele zachte manier van werken die prachtig diep werkt.

Je lichaam vertelt

In een sessie gaan we samen onderzoeken wat jouw lichaam ons toont aan de hand van het thema of het verlangen waar je mee komt. Dat kan een thema, verlangen of vraag zijn, maar ook een fysieke klacht. We gaan naar de gevoelslaag van het thema of de klacht. Een sessie heeft het doel om samen te onderzoeken wat zich toont en aan te raken wat aangeraakt wil worden. Daarmee ontstaat er helderheid waar je verder mee kunt in je leven. Vaak krijg je helder wat je op een andere manier niet helder krijgt.
Het is mogelijk dat het bijeffect van een sessie is dat klachten verminderen of de energie verandert in een thema waardoor dat je nieuwe wegen kunt bewandelen. Uiteindelijk is dit altijd afhankelijk van je eigen integratie in je dagelijks leven.

Systemisch

Regelmatig is er sprake van iets wat we dragen voor (één van) onze voorouders, waardoor dat wij niet het volledige leven kunnen nemen. In de sessie wordt dit vaak helder doordat gevoeld wordt dat iets groter is dan alleen van jou. We kunnen dan verder op onderzoek gaan in jouw voorouderlijk veld waar dit zijn oorsprong vindt. En net zoals in een opstelling in de ruimte, kan iets wat gezien en gevoeld is, weer zijn plek innemen daar waar het hoort, bij die voorouder(s). Hierdoor krijg jij meer ruimte in je lichaam om jouw eigen zielsstroom te leven.

Multidimensionaal

Zoals in veel van mijn sessies en mijn programma’s zijn er meer velden aanwezig dan alleen het menselijk voorouderlijk veld. Je ziel weet wat jouw pad is en de laatste jaren openen steeds meer mensen zich ook voor de multidimensionale krachtvelden die we ook tot ons mogen nemen. Het doel van mijn werk is dat jij je ware zelf kunt leven en dat kan betekenen dat de elf, de draak, de magiër of heks zich in jou wil openen, dat er iets gezien of geheeld wil worden of dat je weer toegang krijgt tot velden waar je wijsheid vandaan hebt te halen. Ook het in balans brengen van het mannelijke & vrouwelijke in ons gaat steeds vaker multidimensionaal of via de sterrenvolkeren. Aangezien dit zich eigenlijk altijd vanzelf roert wanneer het aan de orde is, komt dit ook regelmatig in sessies naar voren. Je kunt ook een sessie hier specifiek op aanvragen.

Wanneer een sessie?

* Wanneer je voelt dat je 'iets' mist of 'iets' je in de weg zit om jouw leven ten volle te leven;
* Wanneer je voelt dat je levensstroom niet vrij kan stromen;
* Wanneer je het lastig vindt om echt te incarneren in je lichaam, echt in je lichaam te zijn;
* Wanneer je wegzakt in emoties en/of belemmerende patronen en je voelt dat dit niet allemaal van jou is;
* Wanneer je voelt dat je iets meedraagt uit je familielijn;
* Wanneer je tegen patronen aanloopt in jezelf die je graag wilt onderzoeken en transformeren;
* Wanneer je tijdens of na deelname aan één van mijn programma's voelt dat je wilt verdiepen;
* Wanneer je meer aansluiting wilt met de grote velden van liefde en ondersteuning die er voor en in jou aanwezig zijn;
* Wanneer er multidimensionale kwaliteiten op te halen zijn uit jouw voorouderlijnen;
* Wanneer je een (langdurige) lichamelijke klacht hebt waar je naar wilt kijken op een andere manier;
* Wanneer je een JA voelt voor een sessie bij mij, ook al weet je misschien niet precies waarom.

Praktisch

Samen zitten we in de ruimte, nemen we de tijd om te landen en bespreken we waar we mee aan de slag gaan. Wanneer dit helder is, nodig ik je uit om op een voor jou prettige manier op de behandeltafel te komen liggen, volledig gekleed, met een lekker dekentje over je heen wanneer je dat wilt. Ik zit op de kruk naast jou. Samen openen we het veld door nogmaals af te stemmen op jouw verlangen, dat voelt vaak weer net anders wanneer je op de tafel ligt. Ik vraag of ik je aan mag raken en wanneer jouw antwoord ja is, leg ik mijn handen bij je schouder en been aan de onderkant, want daar is jouw (multidimensionale) vooroudersysteem actief. Door de sessie heen verschuiven mijn handen, waar nodig en in afstemming, aan de achterkant van je lichaam. Samen gaan we luisteren naar je lijf en op onderzoek uit.
Na de sessie heb je de ruimte om even tot jezelf te komen in het korte nagesprek, met een kopje thee of water.

Het kan zijn dat we in het voorgesprek ontdekken dat een opstelling in de ruimte toch een betere aanpak is voor jouw vraag. Hier kunnen we samen in het moment toe beslissen.

Een sessie duurt meestal 2 tot 2,5 uur.

Jouw investering voor een sessie is: € 175,- incl. BTW.
Wil je een factuur op naam van je bedrijf, dan is dit bedrag exclusief BTW.

Een traject
Het kan fijn zijn om in 3 sessies een momentum te creëren om te verdiepen en door te bewegen op de stroom die geopend wordt.
Je kunt dan kiezen voor een traject.

Je investering voor een traject is € 499,- incl. BTW.
Wil je een factuur op naam van je bedrijf, dan is dit bedrag exclusief BTW.

De sessies vinden in principe plaats in Apeldoorn. Heb je hierin een andere behoefte, dan is dat wellicht mogelijk in overleg.

Neem hier contact met me op voor een vrijblijvende telefonische intake of om een sessie te boeken.

Wat zeggen cliënten over deze sessies:

Wat een groot cadeau om onder jouw liefdevolle en aandachtige begeleiding op de behandelbank te liggen. Dankjewel daarvoor. Mijn vraag was zacht te kunnen zijn in het pijnlijke proces waar ik in zat, zacht voor mezelf en mijn omgeving. Wat ik terug heb gekregen was de rijkdom van een geheeld hart en baarmoeder. Ik voel het verschil in stevigheid in mezelf. Als een nieuwe basis, vol, rijk en levend. Een basis waarin ik meer helderheid en duidelijkheid voel waardoor ik makkelijker mijn grenzen kan bewaken zonder me af te sluiten of verharden. Verbaasd was ik over de opschoning van mijn vrouwenlijn en de inzichten die ik daarin mocht ontvangen. Jouw liefdevolle, steunende en heldere begeleiding was precies wat ik nodig had. Waarin je me telkens in het nu hield en bij mijn eigen voelen en weten. Nogmaals dank vanuit mijn hart en buik.
Fieke

Dank je wel voor je fijne sessies. Het was fijn om met de thema's waar ik tegenaan liep in het dagelijks leven te werken. Uiteindelijk blijkt in de sessie dat alles met elkaar samenhangt waardoor ik een mooi en helder antwoord kreeg.
Ik ging direct de diepte in, er kwamen thema's als de dood en leven, voorouders enzovoort voorbij, waarbij het veilig voelde door je doorleefde wijsheid. Jij blijft erbij in de energie waardoor ik een bedding voelde waardoor ik nog meer kon zakken. Je stelde de juiste vragen, geeft dingen terug of deelt inzichten en checkt of ik er iets mee kan, en speelt ook met de situatie, gewoon even uitproberen, en dan blijkt dat net een doorbraak te zijn.
Het voelde op een bepaalde laag licht, ook als er emoties zijn.
Ik vind het bijzonder dat je meereist in de sessie, je legt alleen je handen op een bepaalde plek op het lichaam, of je gaat op een andere plek in de ruimte staan en dan verandert er direct iets in de energie.

Linde

Ik reed weg uit Apeldoorn en ben een behoorlijk deel van de terugreis aan het kauwen geweest op “universele liefde” en het uit verbinding zijn van mijn vaderlijn hiermee. Het voelde heel groot, haast niet te bevatten. En weer zo’n andere invalshoek van naar de vaderlijn kijken en hierin voelen. Creëerde ook gelijk rust, een soort van diep begrijpen. De vakantieweken erna bemerkte ik rust, ontspanning en een soort van zorgeloos genieten bij mezelf. Enorm genoten van mijn kinderen en hun vrienden en met een ieder in verbinding. Ook het in liefde kunnen waarnemen! En dat gaat steeds verder open. En langzaam ging ik steeds beter voelen en ervaren van wat er veranderd is. Echt heel blij mee. Dan verandert groot en haast niet te bevatten in iets wat van binnenuit ervaren wordt in het dagelijkse. Ik ben heel blij met de reis van de Vaderlijn. Dank je wel!
Andre

Wat een bijzondere reis hebben we de afgelopen maanden gemaakt. Er is in en achter mij een geheel nieuw gebied aan het ontsluiten. Bijzonder om hierin vooral de wijsheid van mijn lichaam te ervaren. Doordat jij het aanspreekt en serieus neemt als ware informatie ga ik zelf hier ook met andere ogen naar kijken. Ik laat meer toe dat het wellicht waar is wat ik voel en ervaar. Wat een groot geschenk. Daar wil ik je voor danken. De manier waarop je dit bij mij de afgelopen maanden hebt ondersteund was op een laag, waar ik zo van hou. Heel fijn.
Ria

Ik heb een tijdje geleden een bijzondere healingsessie gehad bij Wendy. Er gebeurde precies wat nodig was. In een interactieve samenwerking hebben we de slachtoffer-dader dynamiek verkend, wat daar kenbaar en rechtgezet mocht worden. Ook voelde ik dat een aantal chakra's een zware lading hadden en dat het daardoor moeilijk was om te gronden. Wauw, wat kwamen er mooie zielsdelen en verbindingen daartussen weer terug! Zo fijn om die delen weer te kunnen voelen, snappen hoe ik die in het dagelijks leven weer in zou kunnen zetten en eindelijk zonder veel moeite mijn lichaam weer volledig te kunnen bezielen. Wendy, dank je wel voor een prachtige en krachtige sessie!
Mariëlle

Neem hier contact met me op voor een vrijblijvende telefonische intake of om een sessie te boeken.