Verbonden Leven

Verbonden leven is herinneren wie je werkelijk bent.
Verbonden leven is je Licht hier op aarde belichamen.
Verbonden leven is leven in het ritme van de aarde, met de seizoenen en de maan.
Verbonden leven is alle delen van jezelf welkom heten.
Verbonden leven is en/en leven in plaats van of/of.
Verbonden leven is je ware Zelf leven.


Wakker worden
Collectief zijn we afgescheiden geraakt, van onze eigen essentie, van wie we werkelijk zijn. We zijn vergeten wie we werkelijk zijn en hoe we verbonden zijn en hoe het leven kan zijn. En daarmee zijn we afgescheiden geraakt van elkaar, van de wijsheid van de aarde en het universum. Collectief zijn we in de war, de perfecte tijd om stap voor stap weer in verbinding te komen.

Nu, in deze bijzondere transformatietijd, worden we wakker uit de afscheiding. In grote getalen zijn we gekomen, wijze oude zielen, de lichtcodes dragend die nu nodig zijn. We dragen alle wijsheid in ons om ons volledige licht, onze hele essentie hier op aarde te leven. Want dat is waar we het te doen hebben, hier op aarde. Niet meer zweven, niet meer omhoog naar het Licht, maar het Licht uitnodigen om jouw lichaam te bewonen.

Ben jij al wakker geschud door je ziel? Het zijn jouw unieke lichtcodes die worden geactiveerd. Je wordt van binnenuit geleid naar jouw ware zelf. Wat jouw ziel wil is je volledige licht, je hele essentie hier op aarde leven. Voor ieder van ons is er een eigen uniek pad. Er is geen voorbeeld, je kunt alleen je eigen waarheid volgen. Je bent echter niet alleen, er zijn al mensen je voor gegaan, juist om jou te helpen ook jouw weg te vinden. En eenmaal op pad ontmoet je jouw zielenfamilie, vroeg of laat.

Alles is in jou

Net als in de buitenwereld hebben we ook in onszelf veel afgescheiden. Denk aan schuld, schaamte, pijn, woede, verdriet, onmacht. We hebben geleerd dat we deze emoties maar beter niet kunnen voelen.

Alles wat niet gevoeld en gezien wordt, stapelt zich op in ons lichaam als vastgezette energie, als leemlagen. En door die leemlagen zijn we de verbinding met ons ware zelf kwijtgeraakt. Zo kwamen we vast te zitten in een web van verstrikkingen en onmacht. Velen van ons hebben zich opgesloten in ons hoofd, waar we het allemaal niet hoeven te voelen. Of we projecteren onze emoties onbewust op de mensen om ons heen, waardoor het nog ingewikkelder wordt.
Hoe fijn is het dat er weer de mogelijkheid is tot helderheid. De mogelijkheid om de afgescheiden delen weer thuis te brengen, in jouw veld van liefde.
De weg naar verbinding, is de weg terug naar onszelf. Wij hoeven de wereld niet te redden, alleen onszelf.

Je Licht vrij maken

Het vergt moed om je pijn aan te kijken, te voelen wat er te voelen valt, er met je bewustzijn bij te blijven. Door alles in jou er te laten zijn en jouw gewonde delen aandacht en liefde te geven, je emoties te laten stromen, daardoor heel je. Zo lossen de leemlagen op en komt jouw ware zelf vanzelf naar voren. Vanachter de maskers, de overlevingsmechanismes, de meegedragen patronen vanuit je familielijnen en de opgelopen trauma’s uit dit leven en vorige levens. Degene die je diep van binnen wist dat er in zat. Degene waar je onbewust altijd naar op zoek bent geweest. Het is thuiskomen in jezelf.

Mijn bijdrage

Ik begeleid vrouwen individueel en in een groep om dat wat in hen afgescheiden is geraakt weer in verbinding te brengen, hun licht vrij te maken, zodat ze hun ware zelf kunnen zijn. Ik geloof dat wanneer je vanuit je ware zelf gaat leven, je als vanzelf keuzes maakt in je leven die bijdragen aan het grote geheel. En zo scheppen we samen een nieuwe wereld. Je kunt bij mij terecht voor:

Innerlijk leiderschap
Waar overleef jij nog in plaats van echt te leven? Wat zijn jouw patronen en overlevingsmechanismen die nog hard aan het werk zijn? Om iets los te kunnen laten, heb je het eerst vast te pakken. Bewust te worden van de programma's die in jouw draaien, van de leemlagen die de verbinding met je ware zelf tegenhouden. Hoe meer Liefde er in jouw stroomt, hoe dieper je jouw schaduw in kunt om alles van jezelf in Liefde te zien. Om daar vervolgens de meest prachtige schatten te ontdekken die je naar het Licht mag brengen. Ontdek jouw essentie in je innerlijke kind, de oerkwaliteiten van je innerlijke man en innerlijke vrouw. Met hen in balans wordt jij de leider van jouw leven.

Verbonden Werken
Wat kwam je hier op aarde doen? Wat is jouw grootste wond en heeft daarmee de potentie om tevens je grootste wonder te zijn? Wat is jouw zielsmissie?
Wil je werk waar je echte bezieling bij voelt? Door een speciale zelf samengestelde methode krijg jij helderheid op je pad. Je vindt het anker in jezelf op een diepe laag, zodat je vanaf nu vanuit jouw eigen innerlijke waarheid werkt. En je vindt aansluiting in de nieuwe wereld, waar mensen met elkaar verbinden vanuit hun ware kracht. Door verbonden te werken, werk je altijd in het belang van het grote geheel. Niet omdat dat 'goed' is of wordt gewaardeerd door de mensen om je heen, maar omdat dat van binnen klopt. Hoe? dat gaan we uitvinden.

Verbonden Leven
Leven vanuit je ware zelf, het ritme volgend van de seizoenen en de maan, je verbonden weten op vele verschillende niveaus en dimensies. Jouw Licht leven, precies op jouw manier, vanuit onvoorwaardelijke Liefde voor jezelf. Jouw waarheid volgen en delen. Het is een prachtig pad, vol liefde, vreugde en vrijheid. Je komt alles tegen op dit pad, ook diepe rouw, schuld en schaamte, angst en pijn. Je leeft het leven vol. Het vergt moed en vertrouwen dit pad te gaan en we hebben elkar erbij nodig. We kunnen het niet alleen. Ik werk individueel en in groepen om jou bij dit leven te ondersteunen en je verder te helpen.Vind je het leuk om onregelmatig van mij nieuws te ontvangen? Schrijf je dan hier in voor mijn nieuwsbrief.


Als eerste op de hoogte van nieuwe programma's? Schrijf je hier in voor mijn Nieuwsbrief