Mijn naam is Wendy Heleen Tacoma. Ik ben hier op aarde om te ervaren hoe het is om verbonden te zijn. Mijn ziel helemaal in mijn lichaam te ervaren zodat ik mijn Ware Zelf hier op aarde kan leven, met handen en voeten. Ik ben hier om te herinneren wie ik werkelijk ben en dit te leven.

Mijn verhaal
Ik ben opgegroeid in Apeldoorn, als enig kind van lieve ouders, in een klein straatje waar iedereen met elkaar speelde. Enig kind dus, en ook weer niet helemaal. Ik was een gevoelig kind al was dit vaak niet zichtbaar voor de buitenwereld. Ik hoorde er wel en ook weer niet bij. Ergens bleef ik altijd in het midden hangen in een soort niemandsland.

Achteraf weet ik dat ik altijd veel gevoeld heb van de onderstroom, dat wat niet gevoeld wordt, wat niet onderkend wordt, of wat niet uitgesproken wordt. In mezelf en in de ander. Dat maakte dat ik alles wat te maken heeft met sociaal gedrag ingewikkeld vond. Niets was helemaal helder, al helemaal niet als het over verbindingen tussen mensen ging. Ergens diep van binnen wist ik al dat het anders kon, alleen ik had geen idee waar te beginnen.
Toen ik leerde werken met systemisch werk en opstellingen was dit voor mij dan ook een enorme bevrijding. Ineens stond daar in de ruimte wat ik altijd had gevoeld. Ik kon het gewoon zien staan. Het was echt. Ik kwam erachter dat ik de rare dingen die wel eens door me heen schoten waarheid in zich hadden.

Ik leefde mijn leven voor mijn dertigste zonder enig besef dat er iets bijzonders ín mij was. Vaak had ik het gevoel iets te missen, dit kon het toch niet zijn? Ik probeerde bij anderen af te kijken die gelukkig leken, door te doen wat zij deden of ik probeerde het bij anderen te halen. Maar, het werkte allemaal niet.

Rond mijn 31ste kwam ik weer in verbinding met een zielstweeling. Deze relatie knalde mijn hart open voor de diepe liefde in mij waar ik zo naar op zoek was. Ik voelde me thuis komen. Tegelijkertijd gingen ook alle registers open aan pijn, verstrikkingen en patronen die tot dan toe onbewust waren geweest. In één klap veranderde mijn leven van een op de achtergrond zeurend “Is dit het nu?” naar een emotionele rollercoaster. Het duurde even voordat ik helder kreeg dat dit alles in mij was, de liefde en de pijn, de ander was een grote spiegel. Zo begon ik mezelf te leren kennen.
In deze relatie opende zich ook mijn vermogen om door tijd en ruimte te reizen en helen. Het voelde zo normaal om ineens in een ander leven te zitten of om terug te gaan in de tijd. Het maakte een vonkje in mij wakker om hier mee te willen werken.

"Je moet het leven waarop je hoopt loslaten, om het leven dat op je wacht te kunnen begroeten."


Toen de relatie eindigde, voelde ik dat dit het moment was om voor mezelf te gaan, te gaan ontdekken wie ik eigenlijk was.
Ik besloot verdergaande opleidingen te gaan volgen om dit te ondersteunen. Dit werden de 4,5 jarige opleiding intuïtieve ontwikkeling, healing, reading en lightworker en de opleidingen systemisch werk en organisatie- en structuuropstellingen. Er ging een nieuwe wereld voor me open.

Ik leerde bewust te zijn van alles wat er zich in mij afspeelt en daar verantwoordelijkheid voor te nemen. Ik heelde familielijnen en begon mijn eigen trauma’s, overlevingsmechanismen en innerlijke programma’s te zien en te helen. Zielsdelen die afgescheiden of verloren zijn geraakt in dit leven, andere levens of dimensies komen in mij weer thuis. En eindelijk kwam de helderheid waarvan ik ergens altijd wist dat het mogelijk was, ik kreeg richting vanuit de diepte van mezelf en begon me thuis te voelen. In mezelf en steeds meer ook hier op aarde, in mijn lichaam. Ondersteund door de steeds hogere frequenties op aarde, begon mijn ware zelf zich te openen. Alles bleek in mij te zijn, het leven, de verbinding, de diepte, de liefde, de kracht en de passie.

"Believe in your own magic"


Doordat ik steeds meer mijn ware zelf werd, veranderde ook mijn buitenwereld. De mensen om mij heen bijvoorbeeld, maar ook mijn werk. Na bijna 20 jaar als HR adviseur te hebben gewerkt, zorgde een reorganisatie voor een kans om een sprong in het diepe te nemen en mijn hart te volgen. En wat ik mezelf vroeger nooit zou hebben zien doen, ik sprong.

Ik leerde mezelf nog veel beter kennen en vooral ook te eren. Mijn innerlijke vrouw bleek vooral behoefte te hebben aan rust, aan helemaal niets doen na jarenlang bezig geweest te zijn met reorganisaties, fusies en strakke deadlines. Mijn lichaam bleek te willen vertragen en haar eigen ritme te willen vinden. Ik kon niet anders dan volgen. Niet zonder angst overigens, ook die mocht ik aankijken. En zo kwam ik hortend en stotend en toch ook als vanzelf geleid door mijn lichaam en ziel thuis in het zielsondernemerschap. Ik mag een nieuw pad lopen, een pad van overgave en vertrouwen, dat nog niet geëffend is. Een pad waarin manifestatie plaatsvind vanuit Zijn. Het is een pad waarin ik ook andere vrouwen mee mag nemen naar het openen van hun ware zelf, zodat we vanuit onze waarheid kunnen leven en werken en onze plek in kunnen nemen in de nieuwe wereld.

In de zielenwens om Verbonden te Leven zit ook mijn innerlijk proces door schaamte en schuld, pijn en angst, extase en grootsheid, door dit leven, andere levens en dimensies en familielijnen heen. Alles wat afgescheiden is geweest, mag weer terugkomen in verbinding. Ik word als het ware van binnenuit opgebouwd, zo voelt het. Dit proces heeft een sterke verbinding met het collectief proces waar wij als mensheid inzitten. Dat wat in mij geheeld en verbonden wordt, geeft ook bedding voor het collectief. Ik doe dit samen met vele anderen, we baren samen deze nieuwe tijd.

Steeds meer sta ik in verbinding met de magie, wijsheid en heiligheid van mijn vrouwenlichaam, herinner ik me krachten en kwaliteiten uit andere tijden en dimensies, en mag ik me gedragen weten door prachtige mensen, draken, walvissen, engelen, lichtmeesters en godinnen, krachtdieren, voorouders en andere natuurwezens. Er ontvouwt zich steeds meer wijsheid, liefde en verbinding waar ik toegang toe krijg.

En met dit alles werk ik met prachtige vrouwen die ook hun ware Zelf willen zijn en leven hier in hun lichaam. Vrouwen die het aandurven om in liefde voor zichzelf de poorten te openen, oude pijn aan te kijken en zichzelf lief te hebben. Ik ben begeleider in de transitie, het oude openbreken en in de ruimte die dan komt het Ware laten ontstaan. Jouw superpowers, jouw wijsheid, datgene wat alleen jij kan hier op aarde, jouw ware zelf.

Ik help te onderscheiden, maskers af te leggen, jezelf lief te hebben en ervoor te gaan wanneer het tijd is. Ik voel zo’n vreugde wanneer ik te zien krijg hoe de bloem zich opent en welke superpowers er bij iemand zichtbaar worden. Ik zie het altijd al even van te voren gebeuren, zodat ik precies afgestemd de juiste aanmoediging kan geven die iemand nodig heeft. En dat hele proces, dat is echt ultiem kippenvel.

"We're all just walking each other home"


Als eerste op de hoogte van nieuwe programma's? Schrijf je hier in voor mijn Nieuwsbrief