Een alleengeboren tweeling zijn en de effecten hiervan op je leven

wendytacoma.nl| life coach, zielswerk, inspiratie, reading, magie, intuitieve ontwikkeling, transformatie, energie, healing, spiritueel, zielsmissie, bewustzijn, shine, hart
Ben jij bewust van alle hulp die er om je heen is?
7 juni 2016
wendytacoma.nl| life coach, zielswerk, inspiratie, reading, magie, intuitieve ontwikkeling, transformatie, energie, healing, spiritueel, zielsmissie, bewustzijn, shine, hart
Ben jij bewust van alle hulp die er om je heen is?
7 juni 2016

Het was gisteren volle maan en in alle artikelen die ik daarover lees, zie ik elke keer weer staan dat tijdens volle maan de verbinding met je tweelingziel voelbaar is als deze al in je leven is, zichtbaar of onzichtbaar. Voor mij voelt dat vaak ook zo, ook deze volle maan. Maar in de aanloop naar deze volle maan vroeg een ander soort tweeling sterk mijn aandacht. Mijn tweelingzus die korte tijd samen met mij geleefd heeft in de buik van mijn moeder.

blog tweeling (2)

Wist je dat uit onderzoek blijkt dat 1 op de 8 zwangerschappen start met twee of meer foetussen? En dat als jij een alleen geboren tweeling bent, dit heel veel impact kan hebben op je leven?

Vorig jaar zomer kwam dit fenomeen op mijn pad en ergens voelde ik dat dit voor mij ook klopte. In december deed ik een opstelling en bleek dat ik een zus had, een zus die ik niet kon zien omdat ik door andere dingen afgeleid was.  In de opstelling maakte ik voor het eerst contact met haar.
Pas nu, nu ik echt stappen wil gaan zetten om mijn leven echt volledig anders in te richten, nu kom ik weer bij haar uit. Iets hield me tegen om echt het leven te gaan leiden dat ik diep van binnen graag zou willen. Door daar steeds weer op af te stemmen en te voelen, kwam ik bij mijn tweelingzus uit en mijn schuldgevoelens dat ik wel leef en zij niet. Gewoon leven dat mocht wel van mezelf, maar echt een supergaaf leven creëren, dat kon niet leek het wel.
Eindelijk kon ik het boek ‘Het drama in de moederschoot’ openslaan en kon ik lezen. Door te lezen, te verwerken en te voelen kon ik haar uiteindelijk toelaten, als mijn zus, mijn tweeling, mijn altijd aanwezige gids in dit leven. En wat een liefde en creatiekracht opent dit in mij. Het zal niet toevallig zijn dat ik precies de dag erna met mijn businesscoach, in bijzijn van mijn zus in de energie,  tot de kern kwam van wat ik te brengen heb hier op aarde, wat mijn boodschap is en supergave vormen heb bedacht om dit te gaan aanbieden.

Gisteren stond ik voor de spiegel en ineens bedacht ik me iets. Stel nu dat er nog zo iemand zou zijn, iemand die er precies zo uit zou zien. Een golf van vreugde en blijdschap overspoelde me, jemig zeg dat zou ik geweldig vinden, dat zou ik echt heerlijk vinden. Sindsdien ben ik helemaal met zijn tweeën. Met zijn tweeën is ineens een heleboel niet zo eng meer, ik durf meer lijkt het wel. Er is altijd een steun in mij aanwezig.

Toen ik afgelopen donderdag iets vertelde over dit proces in de healinggroep die ik in Apeldoorn leid, bleken meerdere vrouwen  zich in mijn verhaal te herkennen en besefte ik dat er nog zo weinig mensen zijn die dit weten. Mensen die nog rondlopen met een eenzaamheid en verlangen naar samensmelten met een ander waar ze eigenlijk nooit in bevredigd worden. Mensen die voelen dat iets hen tegenhoudt om echt hun droomleven te gaan leiden, maar geen idee hebben wat het is. Ik besefte me dat ik hier meer over mocht vertellen. Want het is gebleken dat als je je tweeling helemaal kunt toelaten in je leven, dat dit zo helend is en een heel groot verschil kan maken in je leven.

Wat zijn nu indicaties die erop kunnen wijzen dat jij ook een alleengeboren tweeling bent?

  1. Je hebt een groot verlangen om helemaal samen te smelten, ook lichamelijk in iemand te kruipen.
  2. Of je hebt juist een afkeer voor lichamelijk contact en weet niet waar dit vandaan komt.
  3. Je kijkt heel vaak en veel in de spiegel of juist helemaal niet omdat je daar een schuldgevoel van krijgt.
  4. Je hebt last van onverklaarbare schuldgevoelens.
  5. Je vindt het lastig om dingen af te maken, opstarten lukt vaak wel maar afmaken is veel moeilijker.
  6. Je hebt een fascinatie voor tweelingen.
  7. Je bent zoekende in je leven, of hebt het gevoel dat je iets mist.
  8. Je bent gevoelig.
  9. Je bent heel gevoelig voor wat andere mensen nodig hebben en bent snel teleurgesteld als anderen niet snappen of aanvoelen wat jij nodig hebt.

Dit zijn enkele indicaties. Op verschillende sites is hier meer informatie over te vinden. Zoeken gaat het makkelijkst via de zoekterm ‘vanished twin’.

Heb jij ook het gevoel dat je niet je ware potentieel leeft of dat iets je tegenhoudt om je droomleven te leven?
In een zielsafstemming ga ik met jouw ziel in gesprek en luister ik naar wat jouw ziel te vertellen heeft, precies dat waar jij nu mee verder kunt.
Kijk bij zielsafstemming voor informatie.

Weet je al diep van binnen dat er bij jou sprake is van een verdwenen tweelingbroer of –zus. Dan raad ik je aan om contact te leggen met deze broer of zus (of beide). Het kan je leven echt veranderen.
Dit kan op een hele mooie respectvolle manier via een opstelling bij een opsteller die hier ervaring mee heeft.

In licht en liefde,

Wendy

Een cadeautje voor jou ♥
4 heerlijke oefeningen om bij jezelf te blijven en je licht te laten stralen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

negen + 15 =

error: Content is protected !!