Ben jij bewust van alle hulp die er om je heen is?

wendytacoma.nl| life coach, zielswerk, inspiratie, reading, magie, intuitieve ontwikkeling, transformatie, energie, healing, spiritueel, zielsmissie, bewustzijn, shine, hart
Een alleengeboren tweeling zijn en de effecten hiervan op je leven
7 juni 2016
De Magie van jouw Vrouwenlijn
24 februari 2019
wendytacoma.nl| life coach, zielswerk, inspiratie, reading, magie, intuitieve ontwikkeling, transformatie, energie, healing, spiritueel, zielsmissie, bewustzijn, shine, hart
Een alleengeboren tweeling zijn en de effecten hiervan op je leven
7 juni 2016
De Magie van jouw Vrouwenlijn
24 februari 2019

Er is altijd en overal heel veel hulp voor ons. Dat weet ik diep van binnen heel zeker. Maar soms zijn er van die periodes in je leven dat het erg alleen voelt. Het lijkt alsof niemand je begrijpt en contact maken met je innerlijke gids of je beschermengel lijkt ver van je verwijderd. Dat is blijkbaar ook onderdeel van ons pad, dat we ons zo voelen. Misschien juist wel om ons eraan te herinneren dat we weer mogen verbinden.

blogs (3)

 

Ik heb al jaren een bijzondere relatie met buizerds. Terwijl ik echt het geluid van een mus en een kraai nog niet uit elkaar kan houden, hoor ik een buizerd al op kilometers afstand krijsen. Ik zie ze meerdere keren per dag. Altijd als ik naar een werkafspraak ga, komt er minimaal eentje langs vliegen om mij er even aan te herinneren dat ik me gewoon over mag geven aan het leven en mijn vleugels uit mag slaan. Ze zijn er gewoon altijd. Maar goed, de laatste weken waren ze er wel erg veel en vooral als ik het moeilijk had. Maandag scheerde een tweetal bijna door mijn haar toen ik op een open plek in het bos kwam. Hoe duidelijk wil ik het eigenlijk hebben? Toen viel het kwartje, ze zijn er echt voor mij, dit is mijn hulp. Dit is nu één van mijn krachtdieren.
Ik begon me af te stemmen op de buizerds, maar oei dat was wel heel spannend. Buizerds voelen voor mij verbonden met mijn oma en tja, mijn oma was best lief maar nu niet echt mijn rolmodel als het gaat over in overgave en vertrouwen leven. Mijn oma had kracht, net als mijn moeder heeft en ook ik heb, maar mijn weg was toch van kracht naar zachtheid en spelen? Voor mij te spannend om me hier echt in alle ruimte mee te verbinden, terwijl ik ergens ook aanvoelde dat dit toch iets te maken had met de kracht in mijn vrouwenlijn helemaal accepteren en toelaten in mezelf.

Gelukkig heb ik een hele lieve en wijze vriendin die ik gevraagd heb om even af te stemmen op mijn verbinding met de buizerds.
Zij antwoordde;
Ik voel heel veel zorg naar je uit gaan.
De buizerds laten je weten dat je op het goede pad bent en niet alleen.
Dat er volop begeleiding is, ook al lijkt alles vogels vlug te gaan.
Al generaties word je voorbereid en dus mag je vertrouwen,
wetende dat je niet alleen bent.
Huilend zat ik op de bank, die had ik echt even nodig om te horen. Ik besefte me weer dat alles helemaal is precies zoals het moet zijn en dat ik nooit maar dan ook nooit alleen ben. Dat die krachtige oma en moeder mij precies hebben gebracht tot waar ik nu ben, wie ik nu ben en dat alles volgens het goddelijk plan gaat.
Ik voelde de ruimte in mezelf ontstaan om de kracht in mijn vrouwenlijn meer toe te laten. Ik voel dat ik sterk genoeg ben om die kracht op een nieuwe manier in vertrouwen en overgave in te zetten om zoveel vrouwen te helpen en inspireren om hun stralende zelf te zijn en te leven in liefde, vertrouwen en overgave. Om de nieuwe wereld te helpen dragen.

Ook voor jou is er altijd hulp, bakken vol liefdevolle hulp! Dus kijk om je heen en vertrouw dat op precies het goede moment de hulp er zal zijn. In de vorm van een krachtdier, een artikel van iemand op facebook, een lieve vriendin die op het juiste moment belt. Er is altijd hulp, ook als we het niet zien.

En misschien word ik wel jouw hulp. Houd mijn website en facebook in de gaten voor de nieuwe programma’s die ik de aankomende periode ga lanceren. Het wordt echt supergaaf! Voor als jij stralend door het leven wil gaan, je hart volgend, ontdekkend dat jij liefde BENT!

In licht en liefde,

Wendy

P.S. Geen zin om te wachten op mijn programma’s en wil je nu al aan de slag. Neem contact met me op voor de mogelijkheden. Je bent welkom.

Een cadeautje voor jou ♥
4 heerlijke oefeningen om bij jezelf te blijven en je licht te laten stralen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

7 + twintig =

error: Content is protected !!